TAMARA JURENIĆ KOD MINISTRA PRIVREDE: Srpska Šeron Stoun savetuje Sertića!
Foto: Youtube

Nova uloga

TAMARA JURENIĆ KOD MINISTRA PRIVREDE: Srpska Šeron Stoun savetuje Sertića!

Politika -
Na njenom Fejsbuk nalogu, ona ne navodi da je zaposlena u Ministarstvu privrede, nego u Srpskoj naprednoj stranci, kao i da je prdhodno radila na televiziji.

Tamara Jurenić, televizijska voditeljka koju su gledaoci svojevremeno prozvali srpskom Šeon Stoun zbog čestog prekrštanja nogu, već nekoliko meseci savetuje ministra privrede Željka Sertića.

U to su se mogli uveriti gledaoci koji su tokom skupštinskog prenosu videli Jurenićevu dok je sedela tik uz ministra kada je on u skupštini govorio, između ostalog, i o predlogu zakona o ulaganjima.

Tamara se na poziciji savetnice nalazi već nekoliko meseci, a njene kolege iz ministarsta kažu da je diplomirala na Pravnom fakultetu i da je bila jedan od najboljih studenata. Međutim, na njenom Fejsbuk nalogu, ona ne navodi da je zaposlena u Ministarstvu privrede, nego u Srpskoj naprednoj stranci, kao i da je prdhodno radila na televiziji.

Njene biografije nema na sajtu Ministarstva privrede, a u delu gde se pominju posebni savetnici navedene su tri osobe, ali nijedna se ne zove Tamara Jurenić.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track