MILOVI PLAĆENICI POTPUNO POLUDELI: Beba i Vučićević napadaju Kurir jer je razbio medijsku blokadu CG
Foto: Kurir

Počeo napad na Kurir

MILOVI PLAĆENICI POTPUNO POLUDELI: Beba i Vučićević napadaju Kurir jer je razbio medijsku blokadu CG

Politika -

"Gebels i Himler su bili bebe u odnosu na njih", kaže čitalac Kurira. Zbog raskrinkavanja Mila Đukanovića, srpskih tajkuna i političara, Vučićević je potpuno izgubljen, nikada nije bio luđi, po ceo dan se dere, priča sam sa sobom...

Razotkrili ste Mila Đukanovića to vam neće oprostiti! Naš sagovornik iz redakcije Informer nam otkriva, "Od kada je Kurir počeo da izveštava o Milu Đukanoviću, Vučićević je potpuno izgubljen, nikada nije bio luđi, po ceo dan se dere, priča sam sa sobom, iskreno da vam kažem svi smo u strahu".

- On se boji da Srbija ne sazna kako on samo glumi patriotu i velikog Srbina i rusofila, a u stvari radi za Mila Đukanovića!!! Taj njegov patriotizam je u stvati "dajparetizam". Nas je ovde sramota, jedva čekam da nađem negde drugde posao, ne mogu više da učestvujem u pravljenju tolikog zla svom narodu - otkriva naš sagovornik i nastavlja o Vučićevićevom "patriotizmu".

EVO ŠTA JE ANDRIJA MANDIĆ REKAO UPITAN DA PROKOMENTARIŠE NAPADE BEBE POPOVIĆA I VUČIĆEVIĆA NA OPOZICIJU U CRNOJ GORI

- U crnogorskom izdanju optužuje vas da iza Kurira stoje Rusi, a u Srbiji da iza Kurira stoje Amerikanci, Britanci, ili Nemci. Narod nije toliko glup da shvati igru - otkriva izvor Kurira. Kako je Kurir najavio prošle nedelje, plaćenici Mila Đukanovića Dragan J. Vučićević, počeo je da plasira laži o Kuriru i Aleksandru Rodiću, predsedniku kompanije Adria medija grupa.

Besni jer je Kurir raskrinkao njihovog šefa Mila Đukanovića i srušio medijsku blokadu Crne Gore. Milovi plaćenici, Vučićević i Vladimir Beba Popović počeli su sa klasičnim plasiranjem beskrupuloznih izmišljotina u režimskom listu Informer.

Kriv samo zato sto je Srbin... Brutalno ga napala novina lažnog Srbina, Informer
Kriv samo zato sto je Srbin... Brutalno ga napala novina lažnog Srbina, Informer

Svojim pisanjem samo su potvrdili pisanje Kurira da su klasični plaćenici Đukanovića. Tokom protesta građana Crne Gore, Vučićević i Beba Popović pokušali su da lažima zastraše sve koji su krenuli na proteste protiv vlasti, a kasnije učestvovali u opravdavanju brutalne intervencije policije na ulicama Podgorice. Zbog izveštavanja Kurira sa protesta počeli su napade na vlasnika i direktora Kurira i Adria medije Aleksandra Rodića. Podsetimo, Kurir je prošle nedelje objavo da se direktorka Politike Mira Glišić Simić sastala s Draganom J. Vučićevićem, koji joj je obećao da će, klasičnim plasiranjem laži, na sve načine pokušati da diskredituje kako Kurir, tako i Aleksandra Rodića!

- Mira je ispričala da je Vučićević veoma blizak s Milom Ðukanovićem, te da je vrlo verovatno da je dobio nalog da uradi sve i zastraši Kurir, pre svega jer je Kurir jedini list koji prenosi dešavanja u Crnoj Gori i daje prostora opoziciji da iznese svoje stavove - rekao je tada naš izvor. Prošle nedelje, iz Crne Gore krenule su laži da iza Kurira stoji ruski kapital, što je već oproban scenario po kojem su neki u Srbiji pokušali da diskredituju Kurir, dovodeći naš list u vezu sa Amerikancima, Nemcima, raznim tajkunima...

EVO ŠTA JE ANDRIJA MANDIĆ REKAO O VUČIĆEVIĆU I BEBI POPOVIĆU Kako komentarištete to da Beba Popović i Dragan J. Vučičević grčevito podržavaju režim Mila Đuaknovića. Da li ovi plaćenici mogu da pobede narod Crne Gore?

- Vidite, u prošlosti Crne Gore u vreme "Bombaške afere" kada je Knjaz Nikola osuđivao demokrate, studentsku mladež, crnogorsku koja je tražila demokratiju uvozili su se špijuni sa strane da lažno svedoče i panjkaju patriote tadašnje u Crnoj Gori koji su tražili slobodu i demokratiju. Jedan od najpoznatijih špijuna bio je izvesni Đorđe Nastić koji je svedočio i po Zagrebu i svuda gde je mu je neko dao novac on je išao da radi za onog ko mu da taj novac. Danas su Beba Popović i Dragan J. Vučičević naslednici tog Đorđa Nastića jedne bagre bitange, ništarije koja je nanela mnogo štete ukupnim srpskim nacionalnim interesima kako u tadašnjoj Crnoj Gori tako i u velikom procesu koji se vodio u Zagrebu protv Pribićevića i drugih srpskih političara koji su se borili za prava Srba u tadašnjoj Austrougarskoj monarhiji.

Evo zbog čega je počeo napad na Kurir

Režim Mila Đukanovića sprema kampanju protiv Kurira!

MILOVI PLAĆENICI U AKCIJI: Vladimir Beba Popović i Informer napadaju opoziciju!

(AUDIO) EKSKLUZIVNO MANDIĆ ZA KURIR: Milovi plaćenici Beba i Vučko su bagre, bitange i ništarije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track