PALMINA HIT IZJAVA: Skinite Tomu, stavite Vučića!
Foto: Dragan Kadić

Beč

PALMINA HIT IZJAVA: Skinite Tomu, stavite Vučića!

Politika -
Obraćajući se ambasadoru Srbije u Austriji Peru Jankoviću, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da bi trebalo da skine sliku predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa zida, te da "obesi" fotografiju premijera Vučića

- Vaša ekselencijo,imam jednu primedbu, nemoj da mi zamerite - spoljnu politiku Srbije vodi Aleksandar Vučić, ne Tomislav Nikolić. Znači,nemam ništa protiv slike Tomislava Nikolića, on je predsednik Srbije, ali ako nemate, možemo da vam nabavimo sliku premijera Aleksandra Vučića,imajući u vidu da je danas dan D bio za Srbiju. Kosovo, naime, nije ušlo u Unesko zahvaljujući i Vladi Srbije. I ministar spoljnih poslova Ivica Dačić takođe ima velike zasluge i da desno na zid ide Vučić, a levo Dačić - savetovao je Palma, našta mu je domaćin odgovorio.

Ambasador mu nije ostao dužan:

- Ja znam ko je premijer i ko je ministar spoljnih poslova, to su pretpostavljeni, važni ljudi u našoj zemlji, ali mi imamo samo jednog izabranog predsednika. Da ne bude zabune, možemo mi i ostale slike da vešamo, ali običaj je da predsednik države stoji iznad glave ambasadora - rekao je ambasador.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track