MIHAJLOVIĆEVA ODGOVORILA NA VUČIĆEVIĆEVE NEBULOZE: Premijer ne veruje u te "urbane legende"
Foto: Zorana Jevtić

Odgovor

MIHAJLOVIĆEVA ODGOVORILA NA VUČIĆEVIĆEVE NEBULOZE: Premijer ne veruje u te "urbane legende"

Politika -
Nakon skandaloznih optužbi vlasnika i glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića da pojedini držani funkcioneri i mediji, u sprezi s mafijom, spremaju državni udar u kojem bi svrgnuli sa vlasti premijera Aleksandra Vučića, oglasila se i jedna od "prozvanih" ministarki Zorana Mihajlović

Vučićević je u svom neargumentovanom obraćanju na TV Pink izneo da je u zaveru protiv Vučića uključena i ministarka građevine Zoran Mihajlović, koja je inače i potpredsednica vlade.

U autorskom tekstu koji je ministarka objavila na svojoj Fejsbuk strani, ona je napisala da se o njoj raspreda mnogo "urganih legendi" ali da ona nema nikakve veze sa rušenjem premijera, što zna i premijer.

ГИГАМЕГАТЕРАЕКСКЛУЗИВНОУрбана легендаСрби воле легенде. У легендама су сви опасни, храбри, моћни... много више него ...

Posted by Зорана Михајловић on Sunday, November 22, 2015

- Aleksandar Vučič je moj premijer i moj predsednik stranke. Aleksandar Vučić je čovek kome verujem. Zato sam sigurna da radim svoj posao danas, jer premijer Vučić ne veruje u te “urbane legende”. Vučić mi je ukazao poverenje jer zna da zajedno možemo da gradimo puteve, pruge, mostove i druge velike infrastrukturne projekte važne za život građana Srbije. Ali ta “urbana legenda” uvek počne da se prepričava kada dođe vreme da izmerimo prolazno vreme: kada treba da vidmo šta je ko i koliko uradio za građane. A tada je mnogima lakše da se sakriju iza urbanih legendi i nerada, nego da stanu ispred svojih dela. I onda kreće “urbana legenda” o meni, koja sam još i plavuša, koja se stalno nešto buni. Ženi koja vodi tim koji je Srbiju za godinu dana pomerio za 39 mesta naviše na uticajnoj listi Svetske banke, ženi koja traži veće kazne za naslinike koji ubijaju žene, koja se bori za prava Roma. Ženi koja ne krade i kojoj je greh što slavi slavu. Drugari, budite sigurni, kao što je i Vučić siguran, ne učestvujem u tome! Zato opustite se i radite svoj posao zbog kojeg vas je Vučić i doveo tu gde jeste - napisala je ona.

(E.P.K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track