JANKO VESELINOVIĆ:Istina koja isplivava potkopava temelje vlasti
Foto: Fonet

Država na trulim osnovama

JANKO VESELINOVIĆ:Istina koja isplivava potkopava temelje vlasti

Politika -
Ako su oni na taj način ucenjivali ljude iz medija i biznisa, znači da je država na vrlo trulim temeljima. Na žalost to je naša svakodnevnica, rekao je Janko Veselinović

Bivši direktor Kurira Aleksandar Kornic naveo je u krivičnoj prijavi Višem javnom tužilaštvu da su ga Dragan J. Vučićević, vlasnik Informera, Damir Dragić, direktor tog lista, Andrej Vučić, brat predsednika Vlade, ali i Aleksandar Vučić lično odveli u podrum jedne kafane u Zemunu, i tražili od njega da lažno optuži Aleksandra Rodića.

Tim povodom, Janko Veselinović lider Pokreta "Preokret" navodi za Kurir da se ovi događaju graniče sa političkim ludilom:

- To se graniči sa jednim političkim ludilom u koje smo, na žalost, svi mi građani gurnuti i u koje su gurnute televizije sa nacionalnom frekvencijom. Ono što je najžalosnije je što su u tu političku ludnicu gurnute i institucije sistema poput policije. Konačno istina izlazi na videlo. Oni koji su se služili jednim oružjem, sada je to oružje usmereno protiv njih a istina koja polako isplivava potkopava temelje njihove vlasti. Ako su oni na taj način ucenjivali ljude iz medija i biznisa, znači da je država na vrlo trulim temeljima. Na žalost to je naša svakodnevnica, rekao je Veselinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track