Nova Srbija: Ilić nije pretio Obradoviću
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

Nova Srbija: Ilić nije pretio Obradoviću

Politika -
ČAČAK - Odbor Nove Srbije (NS) u Čačku negirao je danas da je predsednik te stranke Velimir Ilić pretio predsedniku Dveri Bošku Obradoviću na skupu povodom obnove Hrama Vaznesenja Gospodnjeg.

"Ilić je Obradovića najljubaznije zamolio da u političkoj kampanji ne treba spominjati porodicu. Na ovaj način Boško Obradović je zloupotrebio ovaj skup i pokazao da mu ništa nije sveto u beskrupuloznoj borbi za politički rejting", navodi se u saopštenju Nove Srbije.

Obradović koji je i šef najveće opozicione odborničke grupe u Skupštini Čačka, saopštio je juče da mu je Ilić koji je i ministar za vanredne situacije u Vladi Srbije, javno pretio u nedelju uveče u Čačku, na svečanom koktelu u holu čačanskog Doma kulture, koji je upriličen povodom obnove Hrama.

"Dok sam na koktelu stajao sa nekoliko sveštenika i prijatelja prišao mi je ministar Velimir Ilić i javno zapretio da više ne pominjem porodicu Ilić i da mi je to poslednje upozorenje. To je ponovio više puta, gotovo prijateljski tapšući me po leđima i sugerišući valjda time da je tako bolje za mene, i zatim se udaljio", naveo je Obradović u saopštenju.

Obradović je dodao da je odgovorio Iliću da nikada nije pominjao njegovu porodicu niti će to činiti, a dok su braća Ilići na političkim funkcijama, Velimir kao ministar, a Vojislav kao gradonačelnik Čačka, pominjaće ih i boriti se protiv njihove vladavine koju je ocenio kao "pogubno političko bratstvo koje radi na štetu Čačka".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track