SAŠA MIRKOVIĆ: Prekinite sa pretnjama odbornicima
Foto: Zorana Jeftić

Saopštenje za javnost

SAŠA MIRKOVIĆ: Prekinite sa pretnjama odbornicima

Politika -
ZAJEČAR - Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara obratio se građanima saopštenjem za javnost, u želji da smiri tenzije i pritiske na odbornike gradskog parlamenta.

U Skupštinu grada Zaječara stigao je predlog odbornika za razrešenje predsednika gradskog parlamenta. U Zaječaru je trenutno vanredna situacija među odbornicima koji trpe sve moguće pritiske od osoba koje se pozivaju na državu i državne institucije.

Odbornici u poslednjih 48 sati trpe neviđene pritiske i ucene, od toga da se zastrašuju članovi njihovih porodica, do toga da će ostati bez radnih mesta i zaposlenja.

Pozivam te takozvane državne predstavnike da prekinu sa svim vrstama terora na odbornike gradske skupštine, jer je valjda ovo civilizovana zemlja.

Kako bih zaustavio pokušaj urušavanja demokratskog sistema koji smo svi mi u Zaječaru gradili bez obzira na stranačku pripadnost, zakazana je sednica Skupštine grada Zaječara za 17.12.2015. godine.

Na toj sednici biće raspravljano o mom razrešenju sa funkcije predsednika Skupstine grada Zaječara. Dodajem da sam tu inicijativu potpisao i ja lično, kao i odbornička grupa „Jaka Srbija“ kojoj pripadam.

kakvoj se situaciji odbornici nalaze, pa zbog toga mislim da je skupštinska klupa jedino mesto gde mogu neometano da glasaju i da izađu iz atmosfere straha. Odbornici se prvi put susreću sa ljudima sumnjive prošlosti koji se predstavljaju kao država, a moja porodica i ja smo sve to već preživljavali, što je kulminiralo bacanjem bombe na moju kuću za šta policija četiri godine nije pronašla počinioca.

Odbornici će, u nadam se normalnijoj atmosferi, 17. decembra moći da se izjasne po sopstvenom nahođenju.Želim samo da upozorim građane Zaječara i odbornike da će narednih dana biti na mene sproveden linč u režimskim medijima. Čak i u Informeru, koji se od Grada Zaječara i gradskih institucija novčano okoristio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja