SMS RAT: DS zove - članovi, dođite da nas bude bar 10!
Foto: Fonet

Naprednjaci i demokrate ušli u sukob

SMS RAT: DS zove - članovi, dođite da nas bude bar 10!

Politika -
Internetom kruži nova hit poruka u kojoj se pristalice pozivaju na skup lidera stranke Bojana Pajtića da se ne bi „obrukali“

BEOGRAD - Posle naprednjaka, koji su navodno porukom vrbovali članove za miting, i Demokratska stranka je juče bila hit na internetu zbog navodnog SMS u kom poziva svoje pristalice da dođu na skup lidera Bojana Pajtića kako se „ne bi obrukali“.

- Poštovani, predsednik stranke Bojan Pajtić lično vas je zamolio da dođete večeras u 18 časova u Gradsku kuću, svečana sala. Predsednik će zajedno sa mr Jovanom Markovićem predstaviti novi program DS. Nemojte dozvoliti sebi da se ne odazovete ovom pozivu i da se osramotimo kao ostali gradski odbori koji nisu uspeli da dovedu ni deset ljudi! - piše u poruci koja kruži internetom.

Zapalio internet... Sporni SMS
Zapalio internet... Sporni SMS

Nameštaljka

Lider DS Bojan Pajtić za Kurir kaže da takva poruka nije poslata i da je reč o nameštaljci.- Ta osoba ne postoji, to je čisto podmetanje. Prepune su sale svuda, u svakom gradu. Tako je bilo i u sredu u Užicu. Poslaćemo vam sliku odatle pa procenite. A haštag DSdno je naprednjački i sigurno ga ne koristi niko ko ima veze sa DS - poručio je Pajtić.Isti receptDa podsetimo, međusobne optužbe o nameštaljkama počele su nakon što je na društvenim mrežama osvanula poruka u kojoj novosadski Gradski odbor SNS poziva da se u što većem broju pojavi na mitingu u Novom Sadu. U tom pozivu stajala je i posebna napomena za sve one koji su dobili posao preko stranke.Nakon što je pukla bruka, na internetu se pojavio i broj sa kog je ona navodno poslata, a koji pripada supruzi člana GO Vladana Bumbića.(D. L. - J. R.)

Goran KneževićNE ZANIMA NAS DSPotpredsednik SNS Goran Knežević ističe da se nije bavio DS i njihovim porukama, ali i da zasigurno zna da naprednjaci ne šalju takve poruke.- Mi imamo dobru organizaciju, možemo da sakupimo u svakom mestu od 50.00 do 100.000 članova, nama ne trebaju poruke. S druge strane, nisam siguran da demokratama nisu neophodne, sudeći po broju članova koji su ostali uz njih - rekao je Knežević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track