Muftija Zukorlić teroriše narod

Muftija Zukorlić teroriše narod

Politika -
Meho Mahmutović: Zukorlićevi aktivisti divljaju. Posle fijaska sa mitingom lomili po gradu i prebili devojčicu od 16 godina

NOVI PAZAR - Kabadahija.Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović pozvao je policiju i tužilaštvo da reaguju na rušilačko ponašanje aktivista Muamera Zukorlića, „koji već nekoliko dana divljaju po Pazaru, prebijaju koga stignu i u stilu najgorih revolveraša pucaju na državne institucije”.

- Zukorlićevi aktivisti divljaju od ponedeljka, kada im je propao miting. Posle tog fijaska od skupa celu noć su lomili po gradu, prebili su devojčicu od 16 godina. Jednom mladiću su repetirali pištolj nad glavom, vukli ga po asfaltu i udarali kocem od zastave. Njemu je pukla slezina od batina, a tukli su ga samo zato što im se na vreme nije sklonio s trotoara dok su tuda vozili džip. O svemu ovome postoje nalazi dežurnih lekara, izjave koje su žrtve ovih batinaša dale policiji - ogorčen je Mahmutović. On je pozvao pristalice liste „Evropski Novi Pazar - Rasim Ljajić” da ne nasedaju na provokacije Zukorlićevih batinaša i apelovao da ostanu mirni.

(N. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track