RISTIČEVIĆ DOBIO SMS PRETNJE: Izađi na zadnja vrata da se obračunamo
Foto: Zorana Jevtić

Ugrožen?

RISTIČEVIĆ DOBIO SMS PRETNJE: Izađi na zadnja vrata da se obračunamo

Politika -
BEOGRAD - Predsednik Narodne seljačke stranke i poslanik Marijan Rističević izjavio je danas da su mu nepoznate osobe oko 12.30 uputile preteće poruke i da ne može da kaže na koga sumnja.

"Danas u 12.27 dobio sam poruku da izadjem iz Skupštine na zadnja vrata, da se lice koje me zvalo i verovatno još neka lica obračunaju konačno sa mnom, ali ja sam tada bio u Urgentnom centru", kazao je Rističević novinarima u Skupštini Srbije i dodao da smatra da njegova bezbednost "može da bude ugrožena".

On je incident povezao sa izmenama Zakonom o poljoprivrednom zemljištu i kazao da je "stvar otišla predaleko". Rističević je dodao da izmene Zakona donosi Skupštna i da su ih pisala i udruženja poljoprivrednika, a da "150 ljudi sa svojim traktorima nisu većina u ovoj zemlji".

"Pokušaću da uprkos svim pretnjama delujem onako kako mislim da je u interesu svih gradjana", kazao je Rističević. Ispred Skupštine Srbije u Kosovskoj ulici danas je održan protest poljoprivrednika zbog izmena Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Protest su podržali predstavnici vojvodjanske vlade, Demokratska stranka, Lige socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka i Pokret "Dosta je bilo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track