TODOROVIĆ I ĐURĐEV U MOSKVI: Institut za strateška istraživanja podržao jačanje veza Srbije i Rusije
Foto: Srpska Liga

Obostrano razumevanje

TODOROVIĆ I ĐURĐEV U MOSKVI: Institut za strateška istraživanja podržao jačanje veza Srbije i Rusije

Politika -
U Ruskom Institutu za strateška istrazivanja je 21. decembra održan susret sa rukovodstvom objedinjenih patriotskih partija Srbije Rodoljubi, koje se zalažu za savez sa Rusijom

U besedi sa predsednikom pokreta "Istočna alternativa" Draganom Todorovicem i predsednikom pokreta "Srpska liga" Aleksandrom Đurdjevim učestvovali su direktor Ruskog Instituta za strateska istrazivanja Leonid PetrovičRešetnjikov, savetnik direktora A.N. Krutov, i pomocnik direktora za međunarodne odnose A.Ju. Dudar.

Susret je prošao u duhu uzajamnog razumevanja i otvorenog razgovora. Sa srpske strane je istaknuto da delatnost srpskih patriotskih pokreta svestrano doprinosi zaštiti srpskih nacionalnih interesa, poštovanju ljudskih prava, razvoju Srbije i očuvanju stabilnosti u Evropi.

Direktor RISI je istakao da je važno obezbediti informaciono-prosvetiteljsku podršku duhovno-običajnog (kulturnog) i patriotskog preporoda Srbije, koji će pomoci razvoju naučne i kulturne saradnje i ojačavanju veza izmedju Rusije i Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track