UKOČILA SE MIRA MARKOVIĆ: Pala u postelju i ni da makne!

Udovica Slobodana Miloševića hoda sve teže

UKOČILA SE MIRA MARKOVIĆ: Pala u postelju i ni da makne!

Politika -
Mirjana Marković (74), udovica Slobodana Miloševića, ukočila se, pa je ovih dana na injekcijama protiv bolova.

Naš sagovornik otkriva da ove tegobe muče Markovićevu već 40 godina i da je zbog toga često prinuđena da potraži pomoć lekara u jednoj klinici u Rusiji, gde živi već 13 godina.

- Markovićeva ima probleme s kičmom godinama, pa ponekad ne može da ustane iz kreveta. Tako je i ovih dana uglavnom u kući, leži i sedi - navodi list. Udovica Slobodana Miloševića živi sa sinom Markom u kući od 300 kvadrata, u naselju Barviha, nedaleko od Moskve.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

- Imaju lepu kuću, na samom kraju tog naselja. U tom naselju, koje ima 10.000 stanovnika, žive uglavnom Rusi, kao i Nemci koji su tamo davno naseljeni. Mira i Marko tu kuću koriste. U tom naselju nema nikakvih ograda. Možda ponegde ima neka živa ograda. Malo je više naduvana priča o tome da ona živi u najluksuznijem delu - priča naš sagovornik.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Marko gaji povrće i cvećeOn nam otkriva i da se Marko Milošević (41) bavi povrtarstvom i hortikulturom, i to na placu od pet ari.

- Na tom placu, u blizini kuće, Marko je zasadio razne vrste povrća i cveća, borića, ciklama, pa je bukvalno oduševljen time šta sve uzgaja. Lepo to održava. Upisao je ranije fakultet tamo, a izvrsno govori ruski i španski, kao i engleski. Španski je naučio dok je boravio na Kubi.

Marko Milošević (Foto: Youtube printscreen)
Marko Milošević (Foto: Youtube printscreen)

Druže se sa našim ljudima u Rusiji, kao i sa Dragomirom Karićem. Ima oko 30.000 Srba u Moskvi, tako da imaju svoja mesta na kojima se okupljaju. Zbog toga što nije mogao da registruje automobil, Marko je, navodi sagovornik, u Požarevac vratio svoj džip jer tamo nije mogao da ga vozi zbog komplikacije sa papirima, pošto je azilant u Rusiji, a tamošnji propisi su veoma strogi za strance.

Supruga Milica i sin Marko (Foto: Zorana Jevtić)
Supruga Milica i sin Marko (Foto: Zorana Jevtić)

S Marijom se čuje preko "skajpa"

- Po jednom prijatelju je vratio auto, a Mira koristi taksi - dodaje naš izvor. On navodi da Marku žena dolazi u posetu i dovodi mu sina, ali da je Mira zahladila odnose sa snajom Milicom, koja živi i radi u Požarevcu. Otkriva i da je Mirina ćerka Marija, koja živi na Cetinju, s njima u kontaktu putem „skajpa“.

Legalizuje kuću u Tolstojevoj

Kuću u Tolstojevoj 33, koju prodaje za četiri miliona evra, Mira Marković će da legalizuje jer je na snagu stupio povoljan zakon, a to će i manje da je košta. - Kuća ima 900 kvadrata i 21 ar placa. Od toga je 350 uknjiženo, dok 500 kvadratnih metara će sada da legalizuje, a tehničku dokumenatciju će da preda jedan prijatelj - otkriva naš izvor.

Ovu Slobinu vilu su do sada gledali mnogi kandidati, a među njima je bio i Srđan Đoković, otac našeg slavnog tenisera Novaka Đokovića. Đokovići su bili zainteresovani za kupovinu vile Slobodana Miloševića, ali se nisu složili u vezi sa cenom, jer su nudili pola miliona evra manje nego što je Mira tražila.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track