PRIPREMA ZA IZBORE: Stranke traže sastanak sa Vučićem

Koalicija Pokreta radnika i seljaka i Građanska inicijativa Goranaca

PRIPREMA ZA IZBORE: Stranke traže sastanak sa Vučićem

Politika -
BEOGRAD - Koalicija Pokreta radnika i seljaka i Građanske inicijative Goranaca zatražila je danas od predsednika Vlade Srbije i predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića sastanak, na kojem bi bili definisani novi koalicioni odnosi za predstojeće izbore i utvrđena zajednička platforma i strateški ciljevi.

"Koalicija Pokreta radnika i seljaka i Građanska inicijativa Goranaca pokazali su se kao najkorektniji koalicioni partner Aleksandra Vučića i SNS, podržavajući njegovu borbu protiv kriminala i korupcije, reformu društva i zemlje, kao i jasan put prema Evropskoj uniji, ne uslovljavajući pritom i ne tražeći za sebe i Koaliciju mesta direktora javnih preduzeća i mesta u izvršnoj vlasti", navodi se u pismu Vučiću.

Koalicija Pokreta radnika i seljaka i Građanske inicijative Goranaca navela je da hoće da definiše sa premijerom Vučićem "dalje korake i da angažuju svoje kapacitete u aktivnom učešću na polju dalje reforme Srbije i što bržoj integraciji zemlje u EU".

Saopštenje koalicije Pokreta radnika i seljaka i Građanske inicijative Goranaca potpisali su njeni lideri Zoran Dragišić i Orhan Dragaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track