ČEDA JOVANOVIĆ NAJUREN, NIJE PLAĆAO KIRIJU: Gazda ih izbacio iz prostorija!
Foto: Damir Dervišagić

ŠKRTICE: Isključili im struju i vodu

ČEDA JOVANOVIĆ NAJUREN, NIJE PLAĆAO KIRIJU: Gazda ih izbacio iz prostorija!

Politika -
Supruga lidera LDP godinu dana nije izmirivala obaveze za lokal u elitnoj zgradi na Novom Beogradu

BEOGRAD - Lidera LDP Čedomira Jovanovića i njegovu suprugu Jelenu zbog dugova su izbacili iz prostora u kojem se nalazilo fitnes i velnes centar „Fizio“, za koji dobro upućeni tvrde da je u njihovom vlasništvu, pa je on preseljen na manje ekskluzivnu lokaciju, saznaje Kurir.

- Kiriju za lokal u luksuznoj zgradi na Novom Beogradu nisu plaćali godinu dana, ali su odbijali da izađu iz njega. Gazda je na sve načine pokušao da ih izbaci iz lokala, pa je na kraju isključio vodu i struju. - kaže za Kurir izvor blizak paru.

„Fizio centar“ zvanično se vodi na prijatelja Jelene Jovanović, trenera Filipa Volšeka, ali, kako tvrdi naš sagovornik, pravi vlasnik je upravo ona.

Skupo... Luksuzna zgrada na Novom Beogradu
Skupo... Luksuzna zgrada na Novom Beogradu

Pali na niske grane... Nova lokacija fitnes centra Jovanovića
Pali na niske grane... Nova lokacija fitnes centra Jovanovića

S konja na magarca- Centar se nalazio u ekskluzivnoj zgradi, a pre neki dan preseljen je na drugi kraj Novog Beograda u znatno lošiji prostor - tvrdi izvor Kurira.Da su morali da se presele uverili su se i novinari Kurira, koji su posetili obe lokacije. Nekadašnje prostorije centra, koje imaju 500 kvadratnih metara, zvrje prazne, a novi prostor daleko je od luksuza na koji su Jovanovići navikli.- Preselili smo se pre nekoliko dana - potvrdili su selidbu i u „Fiziju“.Centru, sudeći po finansijskom izveštaju iz 2014. godine, ne cvetaju ruže, pa su u 2015. ušli s gubitkom od 1,7 miliona dinara.Ekspresnost selidbe pokazuje i činjenica da na sajtu centra i dalje stoje stara adresa i brojevi telefona, a ni vizitkarte nisu promenjene.Navikli da ne plaćajuS druge strane, čini se da Jovanovićima novac ne manjka. Nedavno je Čeda supruzi Jeleni kupio „mercedes“ od 60.000 evra, a na društvenim mrežama lider se često hvali luksuznim putovanjima. Međutim, i pored dobrog života, Jovanovići ne vole da plaćaju svoje obaveze.Bruka je pukla i u oktobru kad se oko 60 zaposlenih u „Fidelinkinom“ mlinu i fabrici testa, koji su u zakupu preduzeća „Agrohub“ u vlasništvu Čedomira Jovanovića, zatražili pomoć subotičkog ombudsmana jer im nisu isplaćene plate i doprinosi.Takođe, Republička direkcija za robne rezerve podnela je protiv Jelene Jovanović krivičnu prijavu zbog toga što je kao direktor kompanije „Agroposlovi“ prekršila ugovor o skladištenju merkantilne pšenice iz 2013. godine.Čedomir Jovanović nije odgovorio na pitanja Kurira.

ElitaDOLAZILI IM I VRHUNSKI SPORTISTIKako saznajemo, u centar „Fizio“ na rehabilitacije su dolazili i vrhunski sportisti.U ponudi su, između ostalog, masaže, terapije, ali i programi za decu, pa nije jasno kako posluju s gubitkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track