NOVA STRANKA: Dr Stefanović kad kasni, ne može ni na akademskih 15 minuta da se pozove
Foto: Beta/Nenad Petrović

Nepoštovanje poslanika i građana

NOVA STRANKA: Dr Stefanović kad kasni, ne može ni na akademskih 15 minuta da se pozove

Politika -
Nova stranka reagovala je danas na neopravdano kašnjenje ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića na dogovoreni sastanak sa opozicijom u Parlamentu.

Naime, ministar Stefanović kasnio je, bez objašnjenja, čak 20 minuta na susret sa opozicionim poslanicima, što Nova ocenjuje kao "nepoštovanje institucije Parlamenta, narodnih poslanika i građana koji su ih birali."

"Na zakazane konsultacije sa poslanicima povodom Predloga zakona o policiji, ministar se nije pojavio na vreme, a oholost mu nije dozvolila da poslanike obavesti o svom kašnjenju, iako je sve vreme bio prisutan u zgradi Narodne skupštine. Naime, sastanak je bio zakazan u 11 časova. Do 11:20 ministar se nije pojavio. Verovatno da je ministar iz svog okruženja naučio da je vreme neograničeni resurs, koristan samo za odlaganje i obmanjivanje. To mu, ipak, ne sme biti opravdanje da bahato troši vreme onih koji su zaista voljni i sposobni da učine nešto korisno. „Dr“ Stefanović zbog svog kašnjenja mogao je da se pozove na „akademskih 15 minuta“. Međutim, kod ministra koji je doktorirao plagiranje, nema ničeg akademskog, a još manje čestitog da bi se pozivao na taj osnov. Ovako, očekujemo da u maniru svog gurua obrazloženje za svoje bahato postupanje potraži u tvrdnji da su narodni poslanici falsifikovali vreme na svojim časovnicima", saopštila je Nova stranka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track