SNF: Presuda Oliveru Ivanoviću je mračan dan za pravdu i pritisak na srpski narod
Foto: Tanjug, Milena Popović Ivanović, Supruga, Reakcija, Presud

Drakonska presuda, na osnovu nepostojećih dokaza

SNF: Presuda Oliveru Ivanoviću je mračan dan za pravdu i pritisak na srpski narod

Politika -
GRAČANICA - Srpski nacionalni forum (SNF) saopštio je danas da će dan kada je izrečena kazna Oliveru Ivanoviću ostati upamćen kao mračan dan za pravdu i kao još jedan pritisak na srpski narod od strane međunarodne zajednice.

Oliver Ivanović drakonski je osuđen, na osnovu nepostojećih dokaza, i to ne za bilo kakvo krivično delo, već za delo ratnog zločina, navode u SNF i ističu da je nepodeljeno mišljenje Srba sa Kosova i Metohije da se radi o politički motivisnom i montiranom procesu.

Cilj procesa i osude Ivanovića, smatraju u SNF ima za cilj uznemirenje građana, pritisak na dalje iseljavanje srpskog naroda i na obeshrabrivanje svih koji treba da se vrate u svoje kuće i na svoja imanja.

Presuda Ivanoviću je signal da ubuduće Srbi ne smeju da se organizuju radi svog opstanka, jer bi nakon ukidanja institucija Republike Srbije, rizikovali da takođe budu drakonski osuđeni, navodi u saopštenju SNF.

Sudsko veće Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici koje sačinjavaju sudije Euleksa u četvrtak je na devet godina zbog ratnog zločina osudilo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track