MIHAJLOVIĆEVA O SPORNIM SMS-OVIMA: Ne želim da komentarišem poruke bivših kolega
Foto: Beta Aleksandar Stojanovic

MIHAJLOVIĆEVA O SPORNIM SMS-OVIMA: Ne želim da komentarišem poruke bivših kolega

Politika -
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da ne želi da komentariše poruke ili saopštenja bilo kog bivšeg stranačkog kolege.

Ona je to kazala na pitanje novinara da prokomentariše tvrdnje bivšeg poslanika SNS Saše Mirkovića koji je naveo da ga je Zorana Mihajlović upozorila da treba da se čuva pojedinih ljudi iz te stranke. Mirković je danas objavio i slike na kojima se navodno vide poruke koje mu je preko telefona uputila Zorana Mihajlović.

"Ne bih više komentarisala. Ja sam juče rekla sve što sam smatrala da je važno. Mislim da svako ko ulazi u političku stranku i odredjene političke partije i formira svoje partije, svima želim sve najbolje. Mi u našoj (stranci) radimo na ovaj način", rekla je Zorana Mihajlović.

Ona je juče saopštila da je Mirković sam odlučio da napusti SNS i da na sledećim izborima nastupi na listi Demokratske stranke. Ona je dodala da je Mirković zbog novih prijatelja spreman da zlopotrebljava njihovu prethodnu saradnju.

Mirković je naveo da je postao državni neprijatelj nakon što je napustio SNS i poslao otvoreno pismo premijeru Aleksandru Vučiću, te da ga je policija pratila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track