SPS: Naprednjački trutovi izbacili matematičare!

Zaratili zbog bruke na dočeku vaterpolista

SPS: Naprednjački trutovi izbacili matematičare!

Politika -
Kada od ukupne težine oduzmete 25 vaterpolista i osam matematičara, koliko je potrebno trutova da bi njihova težina srušila balkon? - napisao je reditelj Srđan Dragojević

BEOGRAD - Apsurdna odluka da se šest mladih matematičara koji su Srbiji doneli toliko olimpijskih medalja ne pojave na balkonu Skupštine grada zajedno sa zlatnim vaterpolistima usijala je društvene mreže, ali i poljuljala već nestabilne odnose među koalicionim partnerima SNS i SPS!Tako je član Odbora iz redova SPS, reditelj Srđan Dragojević, u svom prepoznatljivom maniru pojasnio odgovor protokola koji je kao razlog što se matematičari nisu pojavili na balkonu naveo da bi se „srušila terasa“.

- Kada od ukupne težine oduzmete 25 vaterpolista i osam matematičara, koliko je potrebno trutova da bi njihova težina srušila balkon? - napisao je on na svom Tviter nalogu. To su retvitovali i ostali socijalisti. Zanimljivo je da se niko od SNS tviteraša, modernim jezikom rečeno botova, nije oglasio. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali imao je „objašnjenje“:- Preko 50 učenika osnovnih i srednjih škola osvojilo je medalje tokom prošle godine, a mi smo imali najbolje namere da ih sve pozovemo da dođu na balkon, ali je bio bezbednosni rizik pozvati više od 50 đaka - kazao je Mali.(I. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track