Mirković: Neka Zorana kaže ko joj piše poruke
Foto: Marina Lopičić

Odgovor lidera Jake Srbije

Mirković: Neka Zorana kaže ko joj piše poruke

Politika -
BEOGRAD - Lider Jake Srbije Saša Mirković reagujući na optužbe potpresednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović da radi najprljavije poslove za Bojana Pajtića i DS, rekao je da ima svoj ponos i da neće trpeti šikaniranja i vređanja ma od koga da dolaze.

Zorana, nisam ti ja Babić, rekao je Mirković aludirajući na novi lapsus šefa poslanicke grupe SNS Zorana Babića, koji je rekao da je šef poslaničke grupe DS, nastavio: Sve može da mi kaže, osim toga da se ja nečega plašim.

Kao što je videla, za razliku od nje i njoj sličnih, ja imam svoj ponos i neću da trpim šikaniranja i vređanja, ma od koga ona dolazila. Pritiske, pretnje i ucene ne dozvoljavam po cenu svega što imam u životu. Na laži i izdaje sam neviđeno alergičan, a Zorana, pored toga što laže i izdaje, rekla mi je: Čekaj još malo. Suviše su jaki. Čekaj da oslabe.

Pošto je na memorandumu Vlade stavila da ja lažem i da me ona nije upozoravala, evo ja kažem da ona laže! Zorana, ko ti piše poruke, a ko izjave i saopštenja? Ja je nisam pitao ko radi zakonito, a ko ne, za to postoji sud. Razlika je kada me upozori prijatelj, komšija ili saradnik, u odnosu na upozorenje koje dobijem od potpredsednika Vlade Republike Srbije.

U svakom slučaju, Jaka Srbija raste iz dana u dan i sigurno se neće skrivati iza nekoga. Za razliku od Zorane, ja Pajtića nisam čak ni upoznao, tako da mi nije jasno da li on a radi za Pajtića pa u meni prepoznaje sebe. Jer uvek u životu lopov kaže: držite lopova!

Zorana još uvek nije odgovorila ni meni a ni drugima, jesu li ovo njene poruke upozorenja da će nas srediti ili nisu, da bi počeli da raščišćavamo stvari.

Da podsetimo, narodni poslanik i lider Jake Srbije Saša Mirković je u jednom od prethodnih obraćanja izjavio da je upozorenje da je ugrožen dobio iz najvišeg vrha države i tom prilikom pomenuo potpredsednicu Vlade Republike Srbije Zoranu Mihajlović. Na memorandumu Vlade Republike Srbije potpredsednica je demantovala ove navode, nakon čega je Mirković obelodanio SMS sa upozorenjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track