DS: Pokret socijalista u Bačkoj Palanci primorava građane da se učlane
Foto: Fonet

Reagovanje

DS: Pokret socijalista u Bačkoj Palanci primorava građane da se učlane

Politika -
BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Demokratske stranke (DS) u Bačkoj Palanci optužio je danas Pokret socijalista u tom gradu da od građana traži da se učlane u tu stranku, ukoliko žele da reše bilo koji egzistencijalni problem.

"Ko želi posao, socijalnu pomoć, uplatu doprinosa, prvo mora da potpiše pristupnicu Pokretu socijalista i svi njegovi problemi biće rešeni. Za njih ne važi uredba o zabrani zapošljavanja u javnom sektoru", naveo je DS u saopštenju.

DS je ocenio da bi "bar pola" trenutnog saziva Skupštine opštine moglo da potpadne pod udar krivičnog dela "trgovina uticajem". "Takodje i sve druge institucije kojima upravljaju kadrovi PS postale su poligon za trgovinu uticajem i to više niko ne krije, pogotovo nezaposleni koji u očaju potpisuju ugovor sa djavolom i sami sebe svrstavaju sa druge strane zakona", navodi se u saopštenju.

Ta stranka je upitala da li to znači da će sutra pravo na život u Bačkoj Palanci imati samo članovi Pokreta socijalista. "Svi ostali gradjani nemaju čemu da se nadaju, osim da se ohrabre i sami izbore za vladavinu prava. Sudeći po poslednjim dešavanjima, ovo će nam proleće dati možda i poslednju priliku da pokažemo da li smo ljudi ili tek beslovesne sluge režima", piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track