JAGMA ZA PARKING ISPRED SKUPŠTINE: Poslanici se ponovili, pa traže mesto za svoje ljubimce!
Foto: Profimedija

Njih 17 hoće nalepnicu

JAGMA ZA PARKING ISPRED SKUPŠTINE: Poslanici se ponovili, pa traže mesto za svoje ljubimce!

Politika -
BEOGRAD - Na parkiralištu Skupštine Srbije zavladaće još veća stiska jer je čak 17 poslanika i zaposlenih u Skupštini zatražilo saglasnost Administrativnog odbora za izdavanje parking nalepnica koje im omogućavaju da za svoje četvorotočkaše koriste ovu oazu u centru grada.

Prema našim saznanjima, odbor će odobriti ovu privilegiju za 11 službenika Skupštine i šestoro poslanika, koji su mahom prijavili da su staru nalepnicu izgubili ili oštetili prilikom skidanja.

Poslanik SDPS Ivan Bauer je promenio automobil i sada će skupštinsku nalepnicu staviti na svoju „škodu superb“. Novo ime na ovom spisku je poslanica SNS-a Biljana Savović, koja vozi „ford mondeo“, kojeg još nema u njenoj imovinskoj karti.

Ponovio se i Miroslav Marinković iz poslaničke grupe SDS Borisa Tadića, koji skupštinsku nalepnicu za parking duži za svog novog četvorotočkaša „dačiju daster 1,6”, koji je pazario 2015.

Ova nalepnica biće odobrena i za poslanike SNS Darka Laketića, koji vozi „micubiši grandis“, Radmila Kostića, koji se u Skupštinu dovozi svojom „hondom HRV“ i Sašu Maksimovića, koji vozi „reno lagunu“.

(Alo/I.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track