Vučić: O partijama tek kad se raspišu izbori
Foto: Tanjug Nemanja Jovanovic

Odgovara na pitanja novinara

Vučić: O partijama tek kad se raspišu izbori

Politika -
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će, kada budu raspisani izbori, govoriti o partijama, a da do tada ne želi da zloupotrebljava funkciju koju ima.

"Ne želim da bilo kome zadajem politički udarac. Moje je da brinem o državi i vladi, a narod sve vidi", rekao je Vučić odgovarajuići na pitanja novinara o nesuglasicama na relaciji SNS-SPS, a nakon prezentacije "Sive Knjige" NALED-a.

Ponovio je da veoma ponosan što je Prokop urađen prema planu, da je na taj projekat potrošeno 26 miliona evra i da će biti potrošeno još više.

"Tu će biti jedna od najvećih zgrada u Evropi", najavio je Vučić, dodajući da veruje da su građani sigurno zadovoljni kada vide da se završava ono što nije u protekle četiri decenije, bilo da je reč o putevima, prugama, staničnim zgradama...

"Onaj ko to potcenjuje uvek govori o sebi, a ne o onima koje kritikuje", poručio je on. Obrazlažući zašto o partijama ne želi da govori dok se ne raspišu izbori, Vučić je naglasio da svoju funkciju i mesto predsednika vlade neće da zloupotrebljavan na taj način, "pa čak i polupokvareno kao što to neki drugi rade" kada kažu "ne bih", a onda kažu neke stvari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track