OTVARAČI: Vlast koristi svaku priliku da se slika za novine i televiziju!
Foto: Tanjug Oksana Toškić, Ivica Da

Vlada u kampanji, a izbori nisu ni raspisani

OTVARAČI: Vlast koristi svaku priliku da se slika za novine i televiziju!

Politika -
POZERI: Vučić juče otvorio fabriku, a već danas „probija“ tunel, Stefanović sa Malim obilazio radove na bulevaru

BEOGRAD - Vanredni parlamentarni izbori još nisu ni raspisani, ali su se zato političari uveliko rastrčali po Srbiji i otpočeli sezonu otvaranja fabrika, tunela, pa čak i obeležavanja slava!Tako je premijer Aleksandar Vučić juče prisustvovao otvaranju fabrike cipela „Geoks“ u Vranju, ministar policije Nebojša Stefanović je bez ikakvog povoda s gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim obilazio radove na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja u Grockoj, dok je gradski menadžer Goran Vesić dojurio na prijem povodom pekarske slave Sveti Atanasije. Pri tome, Vučić već danas namerava da krene u akciju probijanja tunela.

Rade i nedeljom... Ministar policije bez povoda nadgleda kako napreduju radovi na ulici (gore) a Vesić otišao na slavu kod pekara
Rade i nedeljom... Ministar policije bez povoda nadgleda kako napreduju radovi na ulici (gore) a Vesić otišao na slavu kod pekara

Cipele za šetanjeTokom posete fabrici u Vranju premijer je radnicima poručio da će „kada budu šetali svetskim metropolama, u izlozima videti svojih ruku delo“, što bi možda i bila lepa želja kad ne bi imali u vidu ekonomsku situaciju i plate u Srbiji.Istovremeno, Mali i Stefanović u Grockoj su poručili da će gradska vlast Beograda nastaviti da radi za dobrobit građana.- Politika Vlade Aleksandra Vučića da se pokažemo konkretnim rezultatima i delima, a ne rečima i obećanjima daje rezultate - rekao je ministar policije, bez konkretnog objašnjenja zašto je uopšte prisustvovao rekonstrukciji radova na ulici.S druge strane, pozdravljajući beogradske pekare, menadžer Vesić je rekao da im Skupština grada Beograda srdačno čestita slavu i poručio:- Neka vas štiti vaš zaštitnik Sveti Atanasije Veliki.

POGNULI GLAVE Koliko su obični građani oduševljeni kada im premijer Srbije dođe u posetu, svedoči fotografija radnika fabrike „Geoks“ u Vranju, koju je Aleksandar Vučić juče obišao.
POGNULI GLAVE Koliko su obični građani oduševljeni kada im premijer Srbije dođe u posetu, svedoči fotografija radnika fabrike „Geoks“ u Vranju, koju je Aleksandar Vučić juče obišao.

Nemaju programAnalitičar Slobodan Antonić ističe da je jasno da imamo izbornu kampanju bez raspisanih izbora.- To je našoj vlasti uvek najzgodnije budući da bi u pravoj i ozbiljnoj izbornoj kampanji morao da se iznese izborni program i odgovara javnosti na suštinska i životna pitanja, a ne sa da se otvaraju prilaznice i tuneli na svakih dva kilometra jednog te istog puta. Ovako političari pričaju šta hoće, a niko ih ne pita ono što birače stvarno zanima - kaže Antonić.

HIT Šou kod Marića VUČIĆ PRED ŽENSKIM STRAŠNIM SUDOM!Premijer Srbije Aleksandar Vučić odgovaraće večeras uživo u devet na pitanja pevačice Jelene Karleuše, doktorke Nade Macure, Tine Šakotić, koja je bila žrtva nasilja, i najverovatnije teniserke Jelene Janković. U publici će biti i anonimnih žena, koja će moći da postave pitanje predsedniku Vlade.Lider SNS, prema rečima autora emisije Milomira Marića, nije zahtevao da zna koja pitanja će mu pomenute dame postaviti u emisiji.- Nije bilo nikakvih problema o dogovoru, odmah je pristao. S obzirom na to da se emisija emituje uživo, biće vrlo interesantno, naročito sa Jelenom Karleušom, koja je njegov politički protivnik - poručio je Marić.Pevačica Jelena Karleuša je gostovanje potvrdila statusom na Fejsbuku: „U ponedeljak 1. februara, u emisiji ‚Ćirilica‘ na TV Hepi razgovaram sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem. Uživo, s početkom od 21h“.PR Hitne pomoći Nada Macura s druge strane kaže da je uzbuđena i da se ne boji susreta sa Vučićem. Ipak, ne želi da otkrije o čemu će razgovarati.- Ja sam od 1995. godine u novinarstvu i nemam problem sa postavljanjem pitanja. Vučića se ne plašim, on je vredan i uspešan čovek. Ne plašim se da mu postavim nijedno pitanje, a vrlo sam uzbuđena što ću razgovarati s njim uživo - poručila je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track