I srpski ministri glasali na izborima
Foto: Kurir

Izbori 2012

I srpski ministri glasali na izborima

Politika -
Trojica srpskim ministara u toku prepodneva glasali na opštim izborima

BEOGRAD -Potpredsednik Demokratske stranke i ministar odbrane Dragan Šutanovac glasao je u Mirijevu na biračkom mestu broj 66.

Šutanovac je svoju građansku dužnost obavio nešto pre 11 časova, a na glasanje je došao sam.

Ministar vera i dijaspore Srđan Srećković glasao je na biračkom mestu broj pet u opštini Stari grad na Dorćolu.

Srećković je kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi "Izbor za bolji život-Boris Tadić", saopštio je Izvorni Srpski pokret obnove (ISPO) čiji je on lider.

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović glasao je oko 10:30 sati u Lešku na severu Kosova na izborima za predsednika i Skupštinu Srbije.

Bogdanović je u pratnji supruge i sina obavio građansku dužnost na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Stana Bačanin" u Lešku.

Premijer Srbije Mirko Cvetković glasao je oko 11 sati na biračkom mestu u Zemunu.Premijer Cvetković glasao je u zemunskoj osnovnoj školi "Sutjeska."

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin glasao je u 9.00 sati na biračkom mestu 87, u Osnovnoj školi "Desanka Maksimović " u Novom Pazaru.

Ugljanin je na glasanje došao sa porodicom.

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić glasao je u 11.00 u bloku 11C u Novom Beogradu na biračkom mestu broj 58 u osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi".

Dinkić je na glasanje došao sa suprugom Tanjom. Biračka mesta u Srbiji biće otvorena do 20.00.

Nosilac liste Socijaldemokratskog saveza Nebojša Leković glasao je danas nešto posle 11.00 sati na biralištu u Mesnoj zajedni Topčidersko brdo.

Leković je na glasanje došao sa suprugom i troje dece.

Državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović glasao je danas u 10.30 sati u Srednjoj tehničkoj školi “Mihajlo Petrović Alas” u severnom delu Kosovske Mitrovice.U Kosovskoj Mitrovici za srpske predsedničke i parlamentarne izbore danas se glasa na 11 biračkih mesta.

Ministar poljoprivrede glasao u Šapcu

Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije Dušan Petrović glasao je danas oko 12 časova u Šapcu u prisustvu supruge, majke i sina. Biračko pravo Petrović je iskoristio u Mesnoj zajednici "Donji šor", na čijoj se teritoriji nalazi njegova porodična kuća. Na tom biračkom mestu pravo glasa ima 1.955 građana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track