MIHAJLOVIĆ: Ja glasam za Vučića
Foto: Beta

Uoči raspisivanja izbora

MIHAJLOVIĆ: Ja glasam za Vučića

Politika -
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović istakla je danas da se još radi na zajedničkim listama za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore, naglasivši da građani na biralištima treba da biraju ko će sedeti ubuduće u fotelji premijera, kao i da će ona glasati za Aleksandra Vučića.

Ona je, u izjavi novinarima, kazala da se danas očekuje izjava predsednika vlade Aleksandra Vučića o izborima, nakon koje će se znati kada će krenuti kampanja.

"Mi želimo da Sbrija nastavi put reformi. Hoćemo jednu modernu, razvijenu zemlju, da se razvija privatni sektor, zaposle žene i zadžimo političku stabilnost“", naglasila je Mihajlović.

"„Kada dođemo na birališta treba svi da razmišljamo koga zelimo da vidimo u fotelji predsednika vlade. Hoćemo li da vidmo nacionalističke stranke koje nas ponovo vraćaju u prošlost ili one koji nisu ništa uradili odnosno samo pričali, to jest nas vratili mnogo koraka unazad, a tu mislim pre svega na Bojana Pajtića i Borisa Tadić. Ili hoćemo da vidimo one koji vredno rade i koji za početak ne samo da su stvorili političku stabilnost, već pokrenuli privredu, a to kažu sve svetske institucije, i nije priča samo vlade"“, istakla je ona.

Mihajlović je kratko poručila: “Ja glasam za Vučića“. Upitana da li je završena lista SNS, ona je naglasila da još treba sačekati i da se još razgovara o listi.

"Odluka o početku kampanje nakon objave datuma izbora"

Mihajlovićeva je izjavila i da će SNS nakon saopštavanja datuma izbora odlučiti kada će početi kampanju i da još traju razgovori o zajedničkim izbornim listama za predstojeće izbore. "Mi želimo da Srbija nastavi put reformi, želimo modernu zemlju, hoćemo da se razvija privatni sektor i da se zadrži politička stabilnost", kazala je novinarima u Privrednoj komori Srbije Zorana Mihajlović.

Upitana da prokomentariše to što će opozicione stranke na predstojeće izbore ići u dve kolone, ona je rekla da građani kada dođu na birališta treba da razmisle koga žele da vide u fotelji premijera Srbije."Hoćemo li da vidimo nacionalističke stranke, koje nas vraćaju u prošlost ili one koje nisu uradile ništa osim što su pričali i vratili nas mnogo koraka unazad, a tu govorim o (lider Demokratske stranke Bojan) Pajtiću i (lider Socijaldemokratske stranke Boris) Tadiću ili hoćemo da vidimo one koji vredno rade i koji su stvorili političku stabilnost i pokrenuli političku ekonomiju", kazala je ona i dodala da će glasati za Aleksandra Vučića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track