PRIVATNU ŠMINKERKU PLAĆA 500 EVRA: Zoranu Mihajlović dva puta dnevno šminkaju

Ministarka saobraćaja u rukama profesionalca

PRIVATNU ŠMINKERKU PLAĆA 500 EVRA: Zoranu Mihajlović dva puta dnevno šminkaju

Politika -
Holivudski glamur: Potpredsednica Vlade angažovala profesionalnu šminkerku, bez čije se usluge skoro i ne usuđuje da izađe iz kuće

BEOGRAD - Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović radni dan uvek započinje savršeno našminkana, a tajna njenog besprekornog mejkapa je u veštoj profesionalnoj šminkerki, koja je nekad „montira“ i dva puta dnevno, saznaje Kurir.Izvor blizak ministarki kaže da Mihajlovićeva dosta pažnje posvećuje svom izgledu.

- Zorana je uvek lepo našminkana i na posao nikad neće doći neuredna i bez šminke. Ona je angažovala profi šminkerku, koja je ujedno i stilistkinja, i ona se brine o njenom izgledu - kaže izvor blizak Mihajlovićevoj.

Ne pita šta koštaInače, cena profesionalnog šminkanja u srpskoj prestonici kreće se od 2.000 do 3.500 dinara, u zavisnosti od kvaliteta šminke, salona, dolaska na poziv. S obzirom na to da je ministarka saobraćaja i infrastrukture uvek ful našminkana i doterana, prostom računicom dođe se do toga da za ovo zadovoljstvo verovatno izdvoji između 500 i 600 evra mesečno.Marketinški stručnjak i direktor agencije „Reprezent sistem“ Bora Miljanović kaže da je estetski izgled bitan i za žene i za muškarce, te da to uopšte ne bi odvajao.U opisu posla- I muškarci i žene treba da vode računa o svom izgledu. Da li im je potreban šminker, to je njihova lična procena. U svakom slučaju, za komunikaciju je bitno kako komunikator izgleda. Celokupan fizički izgled je bitan jer ljudi vole da vide lepe ljude i tada se mnogo više otvaraju i više veruju ljudima koji izgledaju pristojno nego onima koji ne izgledaju na oko lepo - kaže Miljanović.Mihajlovićeva do zaključenja broja nije odgovorila na pitanje koliko često koristi usluge profi šminkera i koliko je to košta.

Odakle ondaNE PRIMA PLATU, NEMA ŠTEKU imovinskoj karti Zorane Mihajlović nije navedena visina plate koju bi trebalo da prima kao potpredsednica Vlade i ministarka, dok je kao nekadašnji predsednik UO Direktorata civilnog vazduhoplovstva primala 43.615 dinara, ali samo do novembra 2015. godine, i taj novac je odlazio u humanitarne svrhe. Od nekretnina prijavila je četvorosoban stan od 140 kvadrata, kao i automobil marke „tojota“, dok štedne uloge u bankama, kako je navela, nema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track