Ubedite neverne Tome da 20. maja izađu na izbore
Foto: Kurir

Boris Tadić

Ubedite neverne Tome da 20. maja izađu na izbore

Politika -
Ta politika je bolja i za "nevernog Tomu". Bolje je ako mi vodimo ovu zemlju. Nikolić je čovek koji ima određeni talenat i dar, ali u vođenju zemlje nema iskustvo, rekao je Tadić.

KRUŠEVAC - Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić pozvao je danas građane da ga podrže na izborima 20. maja jer će tad biti određen karakter Srbije u narednih pet godina.

On je građanima u Ćićevcu poručio da ubede svakog "nevernog Tomu" da izađe na izbore 20. maja i glasa za politiku DS-a jer, kako je rekao, od te odluke zavisi karakter države, kao i njen položaj u regionu i svetu.

"Ta politika je bolja i za "nevernog Tomu". Bolje je ako mi vodimo ovu zemlju. (Predsednički kandidat SNS Tomislav) Nikolić je čovek koji ima određeni talenat i dar, ali u vođenju zemlje nema iskustvo", rekao je Tadić.

On je kazao da mu je podrška građana potrebna i u dijalogu za fomiranje vlade i da je najbinitiji posao da se izbori završe u miru. "Srbija neće biti ista zemlja ako je vodi Tomislav Nikolić ili ako je vodim ja. Reč je o različitim karakterima, nemamo isti način razmišljanja i političkog mišljenja", rekao je Tadić.

Prema njegovim rečima, građani su na izborima 6. maja pokazali da opozicija ne može da menja Srbiju ali i da vladajuće stranke moraju da vode zemlju tako što će se i same menjati. "Moramo da popravljamo ono što nije dobro i mi smo pokazali da smo spremni da to činimo uprkos teškim okolnostima, poput ekonomske krize koja je pogodila ceo svet", rekao je lider DS. "Mi protivnike poštujemo, ali ih pobeđujemo", dodao je on.

Tadić je kazao da niko nema pravo da negira dosadašnja dostignuća DS-a. "Mi nismo lenčuge, mi smo vredni, nismo kukavice, preuzimamo rizike, imamo stručni tim ljudi, najjači u ovom delu Balkana koji ćemo pojačati, i za sve to nam treba vaša podrška", poručio je Tadić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track