Marko Đurić: Izbori će se održati i na Kosovu, SNS pobeđuje!
Foto: Zorana Jevtić

Miting SNS u Sremskoj Mitrovici

Marko Đurić: Izbori će se održati i na Kosovu, SNS pobeđuje!

Politika -
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić istakao je danas u Sremskoj Mitrovici da će se parlamentarni izbori održati i na teritoriji Kosova i Metohije, kao i da će na njima i tamo pobediti SNS.

On je, nakon prvog predizbornog mitinga koalicije "Srbija pobeđuje – Aleksandar Vučić", naglasio da će svi građani Srbije, pa tako i oni na Kosovu i Metohiji moći da glasaju. Prema njegovim rečima SNS na Kosovu i Metohiji vodi politiku ujedinjene Srbije, koja uživa veliko poverenje.

"Očekujem da će kao i ovde u Sremskoj Mitrovici i u Kosovskoj Mitrovici SNS odneti ubedljivu pobedu. SNS ujedinjuje celu Srbiju, kao ovde u Sremskoj Mitrovici, Mačvanskoj Mitrovici, tako i u Kosovskoj Mitrovici i svim mestima u Srbiji Srbija se okuplja oko nastavka borbe za promene, jačanja institucija, osnaženja međunarodnog položaja zemlje", istakao je Djurić.

On je naglasio da Srbija na ovim izborima referendumski odlučuje sa jedne strane o nastavku reformi i borbi za bolju budućnost, a sa druge o povratku uticaja onih koji su od 2000. pa do pre samo dve godine razjedali i razarali našu zemlju.

"Ovi izbori predstavljaju referendum i zbog toga što na njima SNS i lista Srbija pobeđuje sa ciljem da Srbiju odvedu napred, da nastave da je menjaju na najbolji mogući način, a sa druge su oni i sa leva i sa desna, koji su udruženi samo sa jednim ciljem da se zaustave promene od kojih su imali štete, jer su samo oni do 2012.u Srbiji zahvaljujući korupmpriane političke klase uživali sve privilegije", ukazao je Djurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track