STEFANOVIĆ: Slučaj incidenta na Zvezdari u rukama tužilaštva
Foto: Marina Lopičić

Policija brzo reagovala

STEFANOVIĆ: Slučaj incidenta na Zvezdari u rukama tužilaštva

Politika -
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je slučaj incidenta kod Đeram pijace sada u rukama tužilaštva, koje će kvalifikovati da li postoji krivično ili prekršajno delo i kod koga.

Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da je policija svoj deo posla obavila i da je brzom reakcijom, za svega tri sata, pokazala da je država ozbiljna i odgovorna i da neće tolerisati nikakve pretnje.

"“Imali smo sitauciju da je deo snimka isečen I postavlja se pitanje zašto nije prikazan. Niko nije izgovorio da nije bilo incidenta, za osam minuta smo stigli, za tri sata su uhapšeni. Ni u jednom trenutku nismo rekli da nisu dobacivali, vređali, kršili javni red”", rekao je Stefanović.

Dodao je da je ljudi iz politike koji su učestvovali u tom incidentu samo trebalo da pozovu policiju i prijave slučaj, a ne da rešavanje problema uzmu u svoje ruke.

"Država je ozbiljno, organizovano reagovala i poručila da neće tolerisati bilo kakvo nasilje. Šta će dalje Tužilaštvo uraditi, u to ne ulazim, mi smo svoj deo posla uradili”", kazao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja