VUČIĆ U SUBOTICI: Vojvodina zaslužuje i može mnogo bolje, doveli smo mnogo investitora
Foto: Printscreen Tanjug

Predizborni skup

VUČIĆ U SUBOTICI: Vojvodina zaslužuje i može mnogo bolje, doveli smo mnogo investitora

Politika -
SUBOTICA - Predsednik SNS Aleksandar Vučić pozvao je danas Subotičane da glasaju 24. aprila i da tako odluče da li će na vlasti ostati oni koji za 16 godina nisu za njih učinili ništa ili koaliciju "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", koja je dovela nove investitore i radna mesta u njihov grad.

"Nećemo da kukamo, poštujemo volju naroda, kakva god da bude. A narod neka odluči - ili želi u prošlost sa onima koji misle da su dobro radili, da su vredni kad ustanu oko pola 12 ili pola 1, ili žele promene... Neka vide kad je zemlja bila stabilnija i kad je imala ovoliko pohvala iz sveta", rekao je Vučić na predizbornom skupu u Subotici.

Vučić je rekao da je uveren da će plate u prosveti i zdravstvu kao i penzije biti povećane do kraja godine, pod uslovom da to ne ugrozi javne finansije, primetivši da nikad nije obećavao mnogo.

"Nikad nisam obećavao mnogo, ne obećavam kule i gradove, med i mleko, već ozbiljnost i odgovornost, nasuprot onima koji kažu - glasajte za nas, sve ćemo da vam damo", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da o onima koji su 16 godina vodili Vojvodinu ne želi ništa ružno da kaže, jer o njima bolje govore njihova dela.

"Mislim da Vojvodina zaslužuje i može mnogo bolje od toga", rekao je Vučić.

Vučića su na glavnom trgu u Subotici dočekale pristalice SNS i njihovih koalicionih partnera.

(Foto: Printscreen Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track