ĐURIĆ: Srbija lutkarsko pozorište ako ne pobedi SNS
Foto: Beta

U Gračanici

ĐURIĆ: Srbija lutkarsko pozorište ako ne pobedi SNS

Politika -

Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić izjavio je večeras u Gračanici "da će Srbija biti lutkarsko pozorište" ako na parlamentarnim izborima 24. aprila ne pobedi SNS.

Đurić je sa sastanka Pokrajinskog izbornog štaba SNS za KiM održanog u Gračanici poručio da su Kosovo i Metohija ujedinjeni pred ove izbore i da je za Srbiju važno da ima jaku vladu.

"“A 24. aprila postoji ozbiljan rizik da politička scena u Srbiji zaliči na lutkarsko pozorište, ukoliko SNS ne bude imala onako ubedljivu podršku kakva je potrebna za vođenje državotvorne politike, politike jačanja institucija, politike reformi, politike koja ujedinjuje i okuplja, nasuprot svih ostalih politika u Srbiji”, rekao je Djurić".

"I kada čujete predsednika Vlade Srbije da ne bi bila potrebna ni tri minuta da se ujedine da formiraju vladu, mi na KiM opet najbolje znamo, kada pogledamo našu političku konkurenciju, koliko je ta politička činjenica nažalost tačna. Ovde na KiM kada lista “Aleksandar Vučić –- Srbija pobeđuje” ne bi imala dovoljno ubedljivu većinu, bila bi stvorena koalicija svih političkih stranaka sa ciljem da razgrabe državne funkcije kako na lokalu tako i na nivou republike", rekao je Đurić koji je i direktor Kancelarije za KiM.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track