TADIĆ: Ponovo se borim za bolju Srbiju!
Foto: Marina Lopičić

Lider SDS poziva građane da izađu na izbore

TADIĆ: Ponovo se borim za bolju Srbiju!

Politika -

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i jedan od nosilaca izborne liste "Savez za bolju Srbiju - LDP, LSV, SDS" Boris Tadić izjavio je da građani na izborima 24. aprila mogu da biraju izmedju vladavine pravom i vladavine strahom, saopštila je danas SDS.

Tadić je na skupu ispred beogradske opštine Zvezdara rekao da je osećaj ponosa kod predstavnika vladajućih stranaka neobjašnjiv, uzimajući u obzir činjenicu da svi parametri pokazuju da je aktuelna vlast lošija od prethodne.

"U svakom parametru uporedjenja oni su lošiji nego što smo mi bili. A mi smo bili nezadovoljni postignućima koja smo ostvarili", rekao je Tadić. Predsednik SDS je gradjanima poručio i da imaju izbor. "Imate izbor izmedju subvencija za otvaranje realnih radnih mesta ili pravljenja atmosfere u kojoj nastaju stotine hiljada novih apsolutno siromašnih. Imate izbor izmedju vladavine pravom i vladavine strahom", naveo je Tadić.

Tadić je kazao i da nastavlja borbu za bolju Srbiju. "Ponovo se borim za bolju Srbiju. Borim se za svako radno mesto, na svakom mestu. I nikada neću biti opozicija ovoj zemlji, ali uvek opozicija ovoj vladi", rekao je Tadić, piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track