(VIDEO) MARŠ ODAVDE, KAKO SI RUŽNA: Direktor RTB BOR vređao radnike jer su se bunili zbog plakata
Foto: Printscreen

(VIDEO) MARŠ ODAVDE, KAKO SI RUŽNA: Direktor RTB BOR vređao radnike jer su se bunili zbog plakata

Politika -

BOR - Blagoje Spaskovski, generalni direktor Rudarsko – topioničarskog basena (RTB) "Bor" izvređao je radnike jedne privatne firme u Boru jer su negodovali zbog lepljenja plakata SNS na ogradu.

Na snimku koji se pojavio i na društvenim mrežama, jasno se čuje da Spaskovski mladićima uporno govori da kače plakate i pored toga što mu zaposleni napominju da to ne radi, jer je u pitanju, kako tvrde, privatno vlasništvo.

"Kačite, kačite, ja odgovaram, tužite me", govorio je Spaskovski, koji je na pitanje ženske osobe ko je on, odgovorio: "Evo pišite, Marko Petrović".

Na snimku se čuje i da Spaskovski kaže: "Zovi policiju, mi ništa ne radimo unutra", a potom i ženskoj osobi koja se bunila preti da se "skloni da je ne bi gađao telefonom".

"Marš odavde da te ne vidim više, vidi kako si ružna, gle kako si ružna! Ma ajde, bre, beži. Kačite, kačite momci", rekao je Spaskovski i pokazao radnicima da počnu sa postavljanjem plakata, što su i uradili.

Kada je ugledao momka koji snima ovaj incident, kratko mu je dobacio "Sve snimaš. Sram da te bude. Tebe pozdravljam, posebno si lep", dobacio mu je Spaskovski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track