STEFANOVIĆ O SKANDIRANJU SPS: Toliko o Dačićevoj lojalnosti
Foto: Zorana Jevtić

STEFANOVIĆ O SKANDIRANJU SPS: Toliko o Dačićevoj lojalnosti

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da skandiranje članova SPS "Vučiću, pederu" uoči i posle mitinga te stranke u beogradskoj Areni potvrđuje koliko su naprednjaci bili u pravu kada su govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti.

"Čestitamo im na pristojnosti. Sada svi građani mogu da vide da smo bili u pravu i kada smo govorili koliko će se lako i brzo ujediniti u borbi za vlast, a na narodu je da izabere da li želi prošlost ili budućnost", prokomentarisao je Stefanović jučerašnje uvrede upućene lideru SNS.

Grupa aktivista SPS-a ispred beogradske Kombank Arene u subotu je na sav glas skandirala uvrede na račun predsednika Vlade Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Grupa od petnaestak aktivista SPS-a praćena trubačima na sav glas je uzvikivala: "Vučiću, pederu!" Aktivisti su, nakon toga, poruku koalicionim partnerima poslali i pevajući pesmu: "Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole".

"To (skandiranje) najbolje govori koliko smo bili u pravu kada smo govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti", ocenio je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track