VUČIĆ U SOMBORU: Napadi na SNS govore o nemoći, narod ih ne voli
Foto: Tanjug Rade Prelić

Izbori 2016.

VUČIĆ U SOMBORU: Napadi na SNS govore o nemoći, narod ih ne voli

Politika -

SOMBOR - Predsednik SNS Aleksandar Vucić poručio je danas u Somboru da svi napadi na njega i SNS govore o nemoći onih koji to rade, koji gube vlast posle 16 godina i koji bi Srbiju da vrate u prošlost.

Vučić je na predizbornom mitingu rekao da njegovim političkim protivnicima nije ni preostalo ništa drugo osim da prave incidente i da organizuju ljude koji će na predizbornim skupovima da izvikuju političke parole.

"Pustite ih da kažu sve što hoće, zato što sve to namerno organizuju... Samo nemojte da mi tajkune pominju tajkunski izaslanici, od Miškovića do Bogićevića i svakog drugog, koji su vas rodili i stvorili, napravili i držali na vlasti. Nije im ostalo ništa drugo sem da prave incidente i svakoga dana, na svakom skupu će to da rade", naveo je Vučić, pošto su se iz mase čuli povici da su "deca u Srbiji gladna".

On je rekao da negde šalju ljude koji govore da su gladni, iako, primetio je, "gladan to nikad neće da uradi, zna koliko je teško i koliko se muči", a na drugi skup pošalju nekog drugog, da kaže da su opet nekog negde napali, iako nije bilo mirnije kampanje.

"Bez obzira na sve napade, podle i pokvarene trikove, što rade protiv svoje zemlje, ne mogu ništa da urade. Samo jedan problem imaju - ne vole ih građani i narod", istakao je Vučić, koji je pristalice SNS pozvao da ne reaguju na provokacije. "Pitanje je zašto im toliko smetamo?

Smetamo onima u zemlji koji su pljačkali, a tu mislim i na tajkune i na njihove političke pomagače, i onima u regionu kojima nije uvek u interesu snažna Srbija, i nekima spolja, koji bi voleli da vlada bude slabija da bi oni imali veći uticaj, da bi mogli da određuju budućost Srbije, da bi kao u lutkarskom pozorištu govorili danas za ove glasajte, sutra za one", naveo je Vučić.

O budućnosti Srbije se, međutim, nikada neće odlučivati u stranim ambasadama, već će o tome odlučivati građani, svidelo se to njima ili ne: "Srbija je došla do te snage da moze da brani svoju slobodu i čuva svoj integritet", istakao je Vučić.

Vučić ponavlja da građani 24. aprila imaju jednostavan izbor, između prošlosti i budućnosti, da oni koji bi da vrate Srbiju u prošlost ne žele dobro Srbiji i da zato izbori nisu kocka i igra i nešto što je lako, već su odlučujući za naredne četiri godine.

"Znam da vam je nekad naša politika dosadna, da želite da čujete neku težu reč, a ja ponekad namerno to izbegnem, jer znamo da ni šovinizam, niti bilo koja ružna reč neće doneti novo radno mesto i poslove.

Sombor će imati nove fabrike i Sombor i Apatin i Odžaci i sva mesta u Zapadno-bačkom okrugu", naveo je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track