NAPADNUT FUNKCIONER RADIKALA: Trojica ga presrela na ulici
Foto: Nemanja Pančić

Incident

NAPADNUT FUNKCIONER RADIKALA: Trojica ga presrela na ulici

Politika -

Srpska radikalna stranka (SRS) optužila je večeras trojicu članova Srpske napredne stranke da su napali predsednika severnobačkog okružnog odbora radikala i kandidata za pokrajinskog poslanika te stranke Nemanju Šarčevića.

"Napadače je predvodio M.S. čiji je rođeni brat već u zatvoru zbog tuče u kojoj je oštećenom naneo teže telesne povrede. On je sa grupom presreo Šarčevića i zapretio mu da ga neće biti u gradu i da on može da mu uradi šta god hoće jer za to ima ovlašćenje iz vrha. Potom su sva trojica nasrnuli na Šarčevića, koji nije želeo da učestvuje u tuči. Siledžije su mu rasekle usnu", navodi se u saopštenju.

SRS je navela identitet napadača i dodala da je napad prijavljen policiji, a da će Šarčević uz lekarsku dokumentaciju podneti krivičnu prijavu.

"Odgovornost za učestale napade je na policiji, koja očigledno ne želi da štiti građane od bahatih naprednjačkih batinaša. SRS poziva nadležne organe da hitno reaguju i da zaštite mirne i slobodne građane koji su meta naprednjačkih batinaša, koji se ponašaju kao razjarene zveri zbog sve manje podrške građana njihovoj pogubnoj politici", navodi se u saopštenju radikala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track