STEFANOVIĆ: Glas za Levicu Srbije nije bačen
Foto: Marina Lopičić

Uveren u izborni uspeh

STEFANOVIĆ: Glas za Levicu Srbije nije bačen

Politika -

Nekada velike partije, koje su postale svesne da neće preći cenzus, sada pokušavaju da ubede građane da je glas za Levicu Srbije bačen, što nije tačno i to je samo odraz njihove panike, izjavio je danas u Blacu predsednik te partije Borko Stefanović.

"Sada se plaše i nervira ih to što postoji nova snaga i nova energija, Levica Srbije, i pokušavaju građane da ubede da je to bačen glas, a nije", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, sada su svi na istom i niko od njih više nije velika stranka, niti ima pravo da govori da je samo glas za njih glas protiv Vučića.

Stefanović je istakao da građani u nedelju biraju između politika prošlosti Aleksandra Vučića i stare opozicije, koja podrazumeva otupuštanja, privatizaciju uspešnih preduzeća i štednju, i politike Levice Srbije koja se bori za čoveka i uništen srednji sloj.

"Mi nemamo nikakve dodirne tačke sa tim partijama. Naša politika je i bolja i suprotna od njihove. Imamo program za izlazak iz krize koji je okrenut čoveku, a ne potrebama krupnog kapitaliste", poručio je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track