Selaković: Za budućnost Srbije,snažnu vladu i jakog premijera
Foto: Printskrin

Vanredni izbori

Selaković: Za budućnost Srbije,snažnu vladu i jakog premijera

Politika -

BEOGRAD - Ministar pravde i potpredsednik SNS Nikola Selaković izjavio je danas da se na izborima glasa za budućnost Srbije, jaku vladu sa snažnim premijerom, koja će građanima obezbediti normalan život i evropski životni standard.

"Glasao sam za budućnost naše Srbije, da se ne vratimo u prošlost i da imamo jaku i stabilnu vladu, koju treba da predvodi jak premijer Aleksandar Vučić, koja će biti uvažavana i poštovana u svetu, koja će biti i dalje faktor koji neće praviti sukobe, već će ih rešavati, koja će biti sidro stabilnosti u ovom delu Evrope i građanima obezbediti normalan život i evropski životni standard", poručio je Selaković nakon što je glasao u Beogradu.

On očekuje da što veći broj građana izađe na izbore i tako pruži čvrst legitimitet vladi. "Što masovniji i veći izlazak na izbore jeste potvrda demokratije, čvrst legitimitet vladi da u budućem periodu vodi politiku koja će moći krucijalno da utiče donošenjem važnih odluka na poboljšanje života naroda i države i stabilnost u Srbiji i regionu", rekao je Selaković.

U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori. Na parlamentarnim izborima se za 250 mesta nadmeće 20 lista, na kojima je ukupno 3.270 kandidata. Biračka mesta su otvorena u sedam sati, a zatvaraju u 20 časova, do kada traje i predizborna tišina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track