DEMANTUJU: Opozicija RS sutra u Beogradu o tužbi zbog tvrdnje medija o Sorošu
Foto: Zorana Jevtić 11 Jan 2013

Najavili konferenciju za štampu

DEMANTUJU: Opozicija RS sutra u Beogradu o tužbi zbog tvrdnje medija o Sorošu

Politika -

Lider NDP-a Dragan Čavić zatražio je od ministra policije RS da povede istragu u vezi s tom tvrdnjom medija, da utvrdi da li je opozicija dobila taj novac i da, ako se ispostavi da to nije tačno, pokrene istragu protiv onih koji su tu vest objavili

BANJALUKA - Lideri opozicionog Saveza za promene iz Republike Srpske Mladen Bosić, Branislav Borenović i Dragan Čavić sutra će u Medija centru u Beogradu održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o podnošenju tužbe za klevetu protiv medija koji su objavili informaciju da je proteste opozicije u Banjaluci 14. maja finansirala Fondacija "Soroš".

Kako je najavljeno, lider Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić, predsednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović i predsednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić će se novinarima u Beogradu obratiti u 12 sati.

Internet izdanje "Press Republike Srpske" je 13. maja objavio da je Fondacija "Soroš" izdvojila skoro pola miliona dolara za proteste opozicije u RS. Tu vest preneli su neki mediji u Srbiji i RS.

Lider NDP-a Dragan Čavić zatražio je od ministra policije RS da povede istragu u vezi s tom tvrdnjom medija, da utvrdi da li je opozicija dobila taj novac i da, ako se ispostavi da to nije tačno, pokrene istragu protiv onih koji su tu vest objavili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja