KAŽNJENA: Zorana Mihajlović zbog brčkanja izvisila za funkciju?
Foto: Dragana Udovičić

Naljutila premijera

KAŽNJENA: Zorana Mihajlović zbog brčkanja izvisila za funkciju?

Politika -

Potpredsednica vlade zalupila sebi vrata i time što je posle izbora zbrisala u inostranstvo, što se nije svidelo Vučiću

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović najverovatnije neće moći da računa na jak resor u novoj vladi, a kap koja je prelila čašu premijera Aleksandra Vučića je njen odlazak na godišnji odmor na ekskluzivnu destinaciju, tvrdi izvor Kurira!

- I pored lobiranja i pritisaka sa strane, teško da će joj Vučić dati jaku funkciju, a postavlja se čak i pitanje da li će ostati u vrhu stranke kada bude došlo do kadrovskih premetačina u SNS. Ako i uđe u vladu, dobiće neko manje bitno zaduženje, a ostaće joj i pitanja rodne ravnopravnosti, za šta je i ranije bila zadužena - rekao je izvor Kurira i dodao da je Vučićeva izjava posle konsultacija sa predsednikom Srbije u stvari bila upućena njoj:

- Ministri koji su se mnogo dopadali medijima, a rezultat im nije bio najbolji neće ostati u vladi.Mihajlovićeva je poručila da njeni „dušebrižnici plasiraju laži“.

- Kao što razumem nervozu onih koji se plaše za svoje pozicije u novoj vladi i SNS jer nemaju rezultate, tako ne mogu da razumem one koji svoju nervozu leče plasiranjem neistina o meni. Nikada u životu nisam bila na egzotičnim destinacijama, a znam mnoge koji jesu. Tako moji dušebrižnici, nažalost, neće uspeti da me povežu s opozicionarima s malim primanjima koji za veliki novac letuju na Maldivima. Ako treba, spremna sam i pasoš da stavim na uvid. Istina je da sam krajem aprila pet dana bila na odmoru sa sinom i partnerom. U Italiji! - rekla je Mihajlovićeva i dodala:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track