Najnovije vesti

DOSTA JE BILO: Nikolić saglasan da uvede praksu češćih susreta sa opozicijom
Foto: Zorana Jevtić

Predsednik svestan problema

DOSTA JE BILO: Nikolić saglasan da uvede praksu češćih susreta sa opozicijom

Politika

BEOGRAD - Pokret Dosta je bilo Saše Radulovića saopšštio je danas da se predsednik Srbije Tomislav Nikolić saglasio sa delegacijom tog pokreta da bi bilo korisno da se uvede praksa da se predsednik Republike i opozicija češće susreću i razgovaraju o aktuelnom stanju u zemlji.

Na jučerašnjim konsultacijama kod predsednika Nikolića, povodom formiranja nove vlade, bilo je reči, navodi se u saopštenju, i o drugim pitanjima, poput stanja ekonomije.

Iz pokreta Dosta je bilo navode da se predsednik Nikolić saglasio da je ekonomska situacija u zemlji loša i da je to prilika za opoziciju da poentira.

Predsednik je, dodaje se, primetio i da Srbija neće propasti šta god radila vlast.

Na pitanje delegacije pokreta Dosta je bilo zašto predsednik ne reaguje na medijski mrak u zemlji, Nikolić se, navodi se, požalio da je i on na udaru tabloida. "Nikolić je mnoga pitanja koje smo mu izneli pokušao da relativizuje, ali je rekao i da je svestan problema sa vladavinom prava i slobodom medija", navodi se u saopštenju.

Foto: FoNet
Foto: FoNet

Navodi se i da je Nikolić šaljivo pitao Radulovića da li možda pokušava da ga ubedi da glasa za pokret Dosta je bilo na narednim izborima.

Na to je, dodaje se, Radulović kazao da postavlja suštinska pitanja važna za život svih gradjana i da očekuje da se predsednik Republike oglašava po tim pitanjima u skladu sa svojim ustavnim ovlašćenjima i da zastupa interese svih gradjana.

Radulović je, kako se navodi, predsednika Nikolića obavestio da pokret Dosta je bilo neće odustati od svojih zahteva RIK-u i ostalim državnim institucijama da mu se dostave kopije svih zapisnika, da se provere birački spiskovi, i da se utvrdi tačno šta se desilo tokom izborne noći.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...