OPASNICA: Tasovac i Čeda dele trandžu!

Nataša Maza mažnjava političke funkcionere

OPASNICA: Tasovac i Čeda dele trandžu!

Politika -

Političari uhvaćeni u društvu estradne umetnice koja je svojevremeno promenila pol i postala žena

BEOGRAD - Ministar kulture Ivan Tasovac i lider LDP Čedomir Jovanović dele istu „cicu“! I to bivšeg muškarca koji je danas poznat kao pevačica Nataša Maza.Intrigantna estradna umetnica, koja ne krije da je promenila pol, pohvalila se fotografijama na kojima se prilepila uz Tasovca i Jovanovića! Ona se pohvalila da je upoznala ovu dvojicu političara, ali i otkrila da bi vrlo rado probala Čedino zgodnjikavo telo.

Voli mišićaveMaza za Kurir kaže da se sa ministrom kulture upoznala prošle godine jer su bili zajedno na Paradi ponosa.- Slikali smo se, a on me je oduševio jer je veoma kulturan i neposredan. Imponovalo mi je da budem u njegovom okruženju. Nisam imala ništa s njim, ali kulturni, dobronamerni muškarci dolaze u obzir, pa i ministar ako želi - rekla je ona.Nataša upozorava da nije transvestit, kako je mnogi doživljavaju.- Moram da vam napomenem da sam ja pravno i fizički žena. Onog trenutka kada sam promenila pol, automatski sam prestala da budem transseksualna osoba i molim vas da to imate u vidu i da poštujete jer sam pevačica i bavim se javnim poslom - objašnjava Nataša.Kada je reč o lideru LDP Čedomiru Jovanoviću, ona za ovog političara kaže da je top.- Uh, Čeda je sam vrh! On je san svih žena, pa i moj. Volela bih da ga probam. Uostalom, koja dama ne bi. Sviđaju mi se njegovi mišići, druge delove tela nisam stigla da vidim, ali verujem da su jednako čvrsti i dobri - otkriva svoje želje Maza.Probala Severininog mužaDa voli vrlo energične i uspešne muškarce, primer su i tipovi s kojima su je dovodili u vezu. Navodno se viđala i sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe Igorom pre nego što se oženio Severinom, a uhvaćena je i njena prepiska s bivšim učesnikom „Farme“ i policajcem Lepomirom Bakićem u kojoj su se dogovarali za seks.Do zaključenja broja Tasovac i Jovanović nisu odgovorili na pitanja Kurira o poznanstvu sa crvenokosom Mazom.

NastranoI MALI UHVAĆEN S TRANDŽOMDa je i gradonačelnik Beograda Siniša Mali slab na transvestite, uverila nas je slika koju je na društvene mreže postavila poznata eskort-dama pod pseudonimom Sara Šimejlbgd, koja se pohvalila da je vatreni fan prvog čoveka prestonice. Tokom izborne kampanje ova trandža je savatala Malog i susret sa njim ovekovečila zajedničkom fotkom.

Ana RelaksUGOVARA SEKS PREKO SAJTANataša Maza iskoristila je i sajt Fuckdeal, na kom se ugovara seks, da bi predstavila sebe i pokazala atribute na fotografijama na kojima je skroz gola. Ona se na ovom sajtu potpisala pseudonimom Ana Relaks i za sve zainteresovane ostavila svoj kontakt telefon, uz napomenu „Isključivo za vrlo ozbiljne tipove, a velika prednost svima koji me znaju“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track