SNS: Mićunović zloupotrebio ulogu i naneo sramotu parlamentarizmu

Reagovanje

SNS: Mićunović zloupotrebio ulogu i naneo sramotu parlamentarizmu

Politika -

BEOGRAD - Lažni demokrata, Dragoljub Mićunović, predsedavajući na današnjoj sednici novog saziva Skupštine Srbije, zloputrebio je na najbrutalniji način svoju kratkotrajnu funkciju i naneo dugotrajnu sramotu srpskom parlamentarizmu, ocenila je večeras Srpska napredna stranka i dodala da je na taj način Demokratska stranka pokazala, još jednom, svoje pravo lice.

Predstavnici DS-a, bez ikakvog pravnog osnova i skandalozno kršeći Poslovnik o radu tokom cele današnje sednice, onako kako to samo lažne demokrate znaju, samovoljno, i na najbahatiji način, sprečili su izbor predsednika i potpredsednika Skupštine Srbije i dalji rad parlamenta, podsećajući građane na svoju staru praksu - urušavanja institucija, ističe SNS u saopštenju.

- Demokratska stranka ovim sramnim činom kaznila je sve građane Srbije koji čekaju donošenje modernih zakona i dalji napredak Srbije. Neshvatljivo nam je da se bilo ko, pa taman to bio i DS, grčevito bori protiv rada Skupštine, čiji je jedini cilj donošenje zakona i koristi svim građanima. Lažne demokrate, isti oni koji su olako zapalili Skupštinu, krali čak i umetničke slike i fotelje iz najvišeg predstavničkog tela svih građana, kojima je normalno da se tuku na ulici sa građanima, koji svakodnevno šire govor mržnje, vređaju žene i novinarke, vređaju nacionalne manjine, i danas su, čim su ugrabili priliku, grubo zloupotrebili svoj položaj i ponovo se rugali demokratiji u Srbiji - navodi se u soapštenju SNS.

Srpska napredna stranka poručuje, kako se navodi, lažnim demokratama da će se još jače boriti, svim legitimnim sredstvima, protiv njihovog lopovluka, samovolje i svakodnevnih laži i činiti sve da od Srbije konačno stvorimo pristojnu, modernu i uređenu državu, navedeno je u saopštenju SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track