SDA Sandžaka podržala Tadića

SDA Sandžaka podržala Tadića

Politika -
Stranka demokratske akcije u Tadiću vidi regionalnog lidera, koji je sposoban da sa svim državama na Balkanu uspostavi dobre odnose, mir, stabilnost i saradnju

NOVI PAZAR - Stranka demokratske akcije Sandžaka pozvala je danas građane Sandžaka i čitave Srbije da u drugom krugu izbora za predsednika Srbije podrže predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića.

SDA Sandžaka u Tadiću vidi regionalnog lidera, koji je sposoban da sa svim državama na Balkanu uspostavi dobre odnose, mir, stabilnost i saradnju na svim poljima, posebno u ekonomiji, što je za Sandžak i njegove građane od izuzetne važnosti, navodi se u saopštenju.

SDA Sandžaka veruje da u saradnji sa Tadićem može da se računa na velike investicije i siguran završetak započetih kapitalnih projekata, od kojih su najznačajniji autoput kroz Sandžak i Regionalna razvojna zona u Tutinu. Podrškom Tadiću, istakao je SDA Sandžaka, Bošnjaci i svi građani Sandžaka mogu očekivati sigurnu stabilnu budućnost, mir, toleranciju i suživot.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track