ŠTA KAŽU ZVEZDE: Dačić će podići pritisak Vučiću, al‘ ulazi u vladu
Foto: Shutterstock

Vasiono, javi se

ŠTA KAŽU ZVEZDE: Dačić će podići pritisak Vučiću, al‘ ulazi u vladu

Politika -

Predsednika socijalista, koji je u horoskopu Jarac-Bik, tokom današnjih pregovora će spasti Mesec u Raku i to što je Merkur konačno krenuo kako treba, tvrde astrolozi

Lider SPS Ivica Dačić uspeće da se domogne vlade! Tako mu bar govore zvezde, koje su mu, kako predviđaju astrolozi, danas veoma naklonjene.Dačić će, kako kaže za Kurir poznati astrolog Dušan Veličković, tokom današnjih razgovora o formiranju vlade uspeti i da iznervira mandatara Aleksandra Vučića, ali će se razgovori ipak završiti povoljno po socijaliste.Dobro vreme za pregovore- Dačić je Jarac-Bik. Ući će u vladu sto posto! Ne dešava mu se u horoskopu ama baš ništa, što znači da nastavlja da radi svoj posao, to što je radio. A to znači da ulazi u vladu. Kada se u horoskopu političara ne dešava ništa, to je veoma dobro, a kod Dačića ne vidim nikakve promene, niti pad - kaže Veličković. On objašnjava da je danas (utorak), kada počinju i pregovori naprednjaka i socijalista o vladi, Mesec u Raku.

- To je veoma dobro za formiranje vlade generalno jer je znak patriotizma. To znači da će neki interesi zemlje i nacije biti na prvom mestu. Dobar je i momenat za pregovore jer je Merkur, koji je zadužen za te dogovore, pregovore i potpisivanja, pre nedelju dana krenuo kako treba - tumači ovaj astrolog.Dačić će, po njegovom mišljenju, imati i mnogo sreće, a zanimljivo je da se i njegov znak i podznak Jarac-Bik poklapa sa znakom i podznakom Srbije.- Pa šta mislite, zašto je Dačić to što jeste? Frekvencija Srbije ga je lansirala u određenom momentu - kaže Veličković.

Osuđeni jedan na drugog... Aleksandar Vučić i Ivica Dačić
Osuđeni jedan na drugog... Aleksandar Vučić i Ivica Dačić

A Dačić će imati sreće i zbog rasporeda Vučićevih zvezda.

- Vučiću, koji je Rak u podznaku, danas je dan za pristajanje na kompromise. Definitivno će ga u toku pregovora nešto iznervirati ili će biti malo emotivniji nego inače, ali će se sleći prašina. Biće malo povuci-potegni, ali na kraju se ništa neće mnogo promeniti kada je reč o partnerima u vladi. Dačiću definitivno nije kraj, ne stoji mu pad - tvrdi Veličković.

Njegov kolega Vladimir Vlajić, s druge strane, Dačiću vidi i neku kolateralnu štetu ove godine.Tajni dogovor- Postoji kod njega otpor prema velikim promenama (ljudi i pozicija). Neki dogovori s Vučićem svakako će ostati tajna. Upravo od tih nezvaničnih kompromisa očekuje bitne povoljnosti. Svakako će „dobro prodati“ ono što može - predviđa Vlajić.Lider SPS Ivica Dačić nije hteo da komentariše raspored zvezda, ali je rekao za Kurir da kod Vučića ide samo s liderom JS Draganom Markovićem Palmom, te da ne očekuje razgovor o personalnim rešenjima.- Prioritet nam je program vlade, a ne resori. Srbija u EU, prijateljstvo s Rusijom i Kinom, ekonomski razvoj, socijalna pravda. Resori i funkcije su sporedna pitanja i to verovatno i neće biti tema sutrašnjeg razgovora - kazao je Dačić.

Mandataru cvetaju ružeDOBRA GODINA ZA POSAOMandatar Vučić je, kako kaže astrolog Vlajić, u veoma dobrom mesecu i godini za posao:- Tokom juna je dobar rukovodilac, te će se tako i postaviti. Daće izvesne ustupke. Do kraja godine će se posvetiti boljem unutrašnjem funkcionisanju.

Dačiću iza leđaPALMA PRAVI PRIVATNI DIL S VUČIĆEMAstrolog Vladimir Vlajić kaže da je lideru JS Dragan Markoviću Palmi ovo godina u kojoj se oslanja na prijatelje i upravo preko njih pravi dobre kombinacije i promene.- Napraviće i neke privatne dogovore s Vučićem, koji se neće mnogo svideti Dačiću - tvrdi Vlajić.

SatnicaKANABE KOD VUČIĆASPS-JS - Ivica Dačić i Dragan Marković Palma 14.00SRS - Vojislav Šešelj 15.00DJB - Saša Radulović 16.00LDP - Čedomir Jovanović 17.00DVERI - Boško Obradović 18.00

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track