Nikolić davao ispite dok je bio na sastancima SRS?
Foto: Kurir

Nemanja Šarović

Nikolić davao ispite dok je bio na sastancima SRS?

Politika -
Iako smo bili bliski saradnici, on (Nikolić) nikada nikome od nas nije pomenuo svoje studije. Svi smo bili iznenađeni kada smo čuli da je diplomirao, a kako saznajemo iz novina, jedan od ispita je dao u vreme dok je sa nama bio na konvenciji, rekao je Šarović

BEOGRAD - Visoki funkcioner SRS Nemanja Šarović rekao je da radikali sumnjaju u ispravnost fakultetske diplome predsedničkog kandidata SNS Tomislava Nikolića, a simpatizere SRS pozvao da u drugom krugu predsedničkih izbora ne glasaju ni za jednog kandidata.

"Iako smo bili bliski saradnici, on (Nikolić) nikada nikome od nas nije pomenuo svoje studije. Svi smo bili iznenađeni kada smo čuli da je diplomirao, a kako saznajemo iz novina, jedan od ispita je dao u vreme dok je sa nama bio na konvenciji", rekao je Šarović.

Šarović je dodao da radikali neće podržati nijednog kandidata u drugom krugu predsedničkih izbora, jer, prema njegovim rečima, "radikali ne vide razliku između politike Borisa Tadića i Tomislava Nikolića".

"Obojica nastavljaju politiku poniženja Srbije kojom su građani dovedeni na rub egzistencije", kazao je Šarović i pozvao simpatizere SRS da "tokom izbora ostanu kod kuće".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track