NOVI STAJLING: Babića ubi ljubomora, žena mu procvetala
Foto: Dragana Udovičić, Facebook

Promene kod supruge funkcionera SNS

NOVI STAJLING: Babića ubi ljubomora, žena mu procvetala

Politika -

Od kovrdžave natapirane kose i čipkastih haljina, Nataša Babić uplovila u daleko elegantnije i privlačnije vode

Nataša Babić, supruga funkcionera SNS Zorana Babića, nedavno je drastično promenila svoj izgled nabolje, da se gotovo može reći da je procvetala.Izvor Kurira kaže da je u poslednje vreme dobila mnogo komplimenata zbog svog novog stajlinga, a u to su se uverili i novinari Kurira koji su na Fejsbuk profilu gospođe Babić pronašli fotografije uz komentare prijatelja da izgleda lepo.

Posted by Natasa Babic on Friday, January 24, 2014

- Babiću imponuje promena koju je napravila njegova supruga Nataša, ali je izgleda sad postao malo ljubomoran - kaže izvor Kurira i dodaje da je naprednjak neverovatno zaljubljen u svoju ženu.Babićeva supruga, s kojom ima dve ćerke, do te mere se potrudila oko novog imidža da deluje da ima stilistu. Međutim, ona je sama zadužena za doterivanje, što nam je potvrdio i Babić, kome je bilo neprijatno da komentariše naša saznanja.

Posted by Natasa Babic on Friday, January 24, 2014

- Ma kakvi, dajte, molim vas, nemam ja pare za stilistu - rekao je kratko Babić, koji je ranije izjavljivao da njegova supruga nema skupe tašne i garderobu i da kupuje i fejk.Nataša Babić je ranije nosila kovrdžavu i natapiranu kosu i čipkaste upadljive haljine, dok je sad izabrala svedeniju i otmeniju frizuru i kostime. Na svim fotografijama na profilu na pomenutoj društvenoj mreži potpuno je skockana, od šminke, frizure, pa do toalete.I uglavnom je nasmejana, pa zato i nije čudno što se u Vrnjačkoj Banji priča, prema rečima izvora Kurira, da je Babićeva lepša polovina u poslednje vreme raspoloženija nego ikad.

Učenici je obožavajuSVI HOĆE DA IM ONA UČI DECUNataša Babić je inače učiteljica u Vrnjačkoj Banji i veoma je omiljena u školi.- Divna je prema deci i svi roditelji priželjkuju da im dete upadne u njeno odeljenje. Veoma je posvećena svom poslu i ništa joj nije teško da uradi za učenike, pa je roditelji i deca naprosto obožavaju. Često se čuju komentari „da takve učiteljice nema nigde“ - priča izvor Kurira iz odbora SNS u Vrnjačkoj Banji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track