BAŠ SMO TRAŽENI: Jagma za Kurirom u Skupštini Srbije
Foto: Dragana Udovičić

Naš list obavezna lektira među poslanicima

BAŠ SMO TRAŽENI: Jagma za Kurirom u Skupštini Srbije

Politika -

Lider LSV zaboravio da ponese svoj primerak novina, pa se „grebao“ od radikala Milorada Mirčića

Tokom jučerašnjeg nastavka konstitutivne sednice Skupštine Srbije među poslanicima se najviše čitao Kurir, za kojim je vladala prava jagma.Da je naš list bio tražen, primer su radikali, koji su jedan svoj primerak nesebično pozajmili lideru LSV Nenadu Čanku, koji je s pažnjom prelistavao strane.

Foto-reporter Kurira zabeležio je trenutak kad je poslanik radikala Milorad Mirčić uzeo svoj primerak Kurira sa stola i prosledio ga svom komšiji iz susedne klupe, Nenadu Čanku. Lider LSV je s nestrpljenjem uzeo novine i odmah krenuo da lista od početka, a pogled na naslovnu stranu našeg lista bacio je i Marko Đurišić, poslanik SDS koji sedi tik uz Čanka. Na stolu za kojim su sedeli Vojislav Šešelj, Nataša Jovanović i Milovan Bojić ostalo je još nekoliko primeraka, tako da predsednik LSV nije ni morao da vraća novine koje je dobio.

Za to vreme poslanici SPS samo su mirno sedeli i gledali napred, ne obraćajući pažnju na ono šta se dešava pored njih, imajući u vidu da su minut ranije pretrpeli prozivke od radikala zbog papazjanija koje im se dešavaju u stranci.S. Ð.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track