PREMIJER LIGA: Vučić branio penale, đaci tukli ko Ronaldo
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Lider SNS se okušao kao golman

PREMIJER LIGA: Vučić branio penale, đaci tukli ko Ronaldo

Politika -

Slobodne udarce šutirao i norveški ambasador Arne Sanes Bjernstad, ali su đaci iz Obrenovca bili uspešniji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je juče posetu Sportsko-kulturnom centru Obrenovac i tom prilikom stao na gol kako bi s obrenovačkim đacima pikao fudbalicu. Vučić je zauzeo poziciju među stativama i u ulozi golmana branio šuteve đaka, pa čak i norveškog ambasadora Arnea Sanesa Bjernstada.Da je sportski duh vladao salom, moglo se videti iz priloženih slobodnih udaraca, ali i veštih odbrana koje je premijer pokazao. Međutim, Vučić je ipak bio savladan - primio je gol kad mu je jedan od đaka proturio loptu kroz noge.

Nije sa Islanda, ali je blizu... Norveški ambasador šutira na gol
Nije sa Islanda, ali je blizu... Norveški ambasador šutira na gol

Za to vreme gradonačelnik Beograda Siniša Mali stajao je sa strane i posmatrao kako predsednik SNS brani.Inače, veliki broj građana u Obrenovcu dočekao je Vučića, koji je s ambasadorom Norveške Bjernstadom obišao obnovljeni Sportsko-kulturni centar Obrenovac, koji je pretrpeo velika oštećenja u poplavama u maju 2014. godine.S. Ð.

Velika navalaPREMIJER U PETAK 12 SATI SLUŠA GRAĐANEViše od 5.000 građana prijavilo se za razgovor sa Aleksandrom Vučićem u Vladi Srbije, pa će vreme predviđeno za sastanke premijera sa njima u petak, 8. jula biti produženo. On će građane primati od 5.30 do 18 sati, umesto ranije predviđenog termina od 5.30 do 8.30.- Više od 5.000 ljudi se prijavilo, ne znam šta da radim, pa ću produžiti vreme na 12 sati. Koliko će da ih prođe, ne znam, ali pokušaću da ih bude što je moguće više - rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track