BAHATA DIREKTORKA UDOMILA DRUGARICU: Preko gaća i noktiju do državnog posla!

Dno

BAHATA DIREKTORKA UDOMILA DRUGARICU: Preko gaća i noktiju do državnog posla!

Politika -

Ivana Petrović uglavila u „Srbijašume“ prijateljicu Jelenu Samardžić, koja se proslavila bizarnim manikirom s logom SPS

Funkcionerka socijalista Ivana Petrović glavni je kadrovik u SPS i svoje drugove i drugarice zapošljava širom Srbije. Posao u „Srbijašumama“ uticajna Ivana Petrović sredila je i svojoj prijateljici Jeleni Samardžić (29), koja je zbog partijskog manikira i tetovaža postala hit u poslednjoj izbornoj kampanji.Jelena, inače socijalistkinja iz Priboja, već šest godina radi kao likvidatorka u ovom javnom preduzeću i vatrena je obožavateljka lika i dela ne samo lidera stranke Ivice Dačića već i gospođice Petrović.

Otvoreno divljenje prema njoj pokazala je i juče, kad je na Tviteru uz fotografiju Ivane Petrović napisala „najlepša“. Inače, dokle ide to oduševljavanje starijom koleginicom, pokazuje i to što mlada Pribojka čak i u stajlingu kopira svoju drugaricu Ivanu.U izjavi za Kurir otišla je i korak dalje, pa je bivšu direktorku marketinga „Dunav osiguranja“ počastila i titulom.- Ivana je kraljica. Ako treba da biram između nje i Dijane Vukomanović, uvek ću reći da je Ivana broj jedan. I mene je Dijana kritikovala zbog noktiju i rekla da treba uzeti knjige u ruke i da se manem noktiju. Uopšte nije shvatila da je to bilo za kampanju i za moj SPS - objašnjava naša sagovornica.

Voli da se slika... Golišava Jelena Samardžić
Voli da se slika... Golišava Jelena Samardžić

Ipak, ona negira da joj je Ivana Petrović sredila posao u „Srbijašumama“.- Nije me Ivana zaposlila. Ona jeste moja drugarica i dobra je s mojim mužem. On nju čak zove sestrom. Ali stvarno nisam dobila posao preko stranke. Ja sam ekonomski tehničar i kad je likvidator u „Srbijašumama“ otišao u penziju, došla sam na njegovo mesto - tvrdi ona.Na pitanje da li je prošla neki konkurs za prijem i kako je uopšte čula za upražnjeno mesto, posle kraćeg razmišljanja, ona je odgovorila:- Ne mogu sad da pričam o tome... Tražili su likvidatora i evo ja sad već šest godina radim na tom mestu i to je to.

BankrotSPS DUGUJE DVE PLATEPrema saznanjima Kurira, zaposleni u SPS ne samo da nisu primili zaostalu majsku zaradu već čekaju i zarađenu junsku. Kako otkriva naš izvor, stranka još nije uspela da obezbedi oko četiri miliona dinara, koliko je neophodno da se izmire majska dugovanja prema zaposlenima i dug su već duplirali. Plate za maj trebalo je da budu isplaćene još 10. juna, ali SPS i dalje ne uspeva da naplati zaostala dugovanja od iznajmljivanja prostora širom Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track